jaśminowastaraczka
Zaangażowana w BB
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Handel (i przekazywanie dalej) leków na recepte jest niezgodne z prawem w Polsce.Hej dziewczyny zostało mi kilka opakowań cyclogest, może ktoś potrzebuje
.Handel (i przekazywanie dalej) leków na recepte jest niezgodne z prawem w Polsce.
TyCzy ktoś tutaj zamierza handlować?
No dobrym hobby jest zapoznanie się z prawem obowiązującym w Polsce, gorąco zachęcam.Oj dziewczyno,jak ci się nudzi, to polecam hobby inne niż komentowanie![]()
.No dobrym hobby jest zapoznanie się z prawem obowiązującym w Polsce, gorąco zachęcam.
.Możesz wrzucić do pojemnika w aptece xD
A czego nie rozumiesz w stwierdzeniu, że przekazywanie dalej leków na receptę jest w Polsce niezgodne z prawem?Jasne, że mogę, a mogę też dać komuś, kto potrzebuje![]()