Hej czy zdarzyło wam się, żeby test był pozytywny po czasie wskazanym na opakowaniu i była z tego  ?Zrobiłam go wczoraj wieczorem negatyw i po 5 min odłożyłam w łazience w szafce. Dzisiaj rano patrzę a test ma drugą kreskę dodam że jest to pink strumieniowy. Okres powinnam dostać dzisiaj max za 2 dni.
?Zrobiłam go wczoraj wieczorem negatyw i po 5 min odłożyłam w łazience w szafce. Dzisiaj rano patrzę a test ma drugą kreskę dodam że jest to pink strumieniowy. Okres powinnam dostać dzisiaj max za 2 dni.

?Zrobiłam go wczoraj wieczorem negatyw i po 5 min odłożyłam w łazience w szafce. Dzisiaj rano patrzę a test ma drugą kreskę dodam że jest to pink strumieniowy. Okres powinnam dostać dzisiaj max za 2 dni.

Oczywiście mega się ucieszyłam,ale dla pewności zrobiłam jeszcze jeden test drugiego dnia rano i wyszedł pozytywny
Oczywiście mega się ucieszyłam,ale dla pewności zrobiłam jeszcze jeden test drugiego dnia rano i wyszedł pozytywny Także jak najbardziej jest szansa
Także jak najbardziej jest szansa 

Trzymam kciuki.
 Trzymam kciuki. 

więc najlepiej powtórzyć z rana
 więc najlepiej powtórzyć z rana  zrobię pewnie jutro rano szkoda że kupiłam tylko 1
 zrobię pewnie jutro rano szkoda że kupiłam tylko 1 polecacie jakiś konkretny ?
 polecacie jakiś konkretny ?