• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

2012 Zlot Mam z Irlandii.

Tichonek-na ichniej stronie chyba widziałam,że wypozyczają łóżeczka dzieciece i krzesełka do karmienia...tak mi sie zdaje25e za łóżeczko,15 za krzesełko za tydzień(chybaże z innym przedstawianym tu noclegiem pomyliłam:/) mam- http://www.bannabeachhotel.net/webpilot/banna_beach1.asp?cid=29 a w nawiasie dopisane,żwe pierwsze łóeczko i krzesełko za free:))))
Didi-pewnie,że najlepiej niech nas"w kupie"zamelduja!!!
Pauletta,Wiesieńko-buuuuu(to płacz ma być;)...szkoda:-(:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
anineczko
jak jest z tymi sypialniami??
wszystkie wyglądają tak???:
These 3 Bedroom \ 2 Bathroom Cottages consist of an en-suite double bedroom and two twin bedrooms.

i jak robimy ?? po 2 rodzinki na domek ??

Ostatnia edycja:
Vikamcia-mnie się zdaje,że to indywidualna sprawa-tzn jeśli się z kimś dogadasz to bierzecie wspólnie domek i już:)my(jeżeli ktokolwiek byłby chętny)możemy zaoferować 1 bedroom jeśli w grę wchodzą wyłącznie 3bedroomy,jeśli zamieszkamy w domkach z dwoma B to spółka nie wchodzi w grę-z przyczyn oczywistych:blink:

my też tylko jeden bedroom potrzebujemy. ale czy w ogole zostaniemy z noclegiem to zdecydujemy chyba dzisiaj wieczorem. już pisałam na głównym dlaczego. no ale mamy na tyle blisko, że dojechać możemy.

lubiczanko u was to oczywiste że się nie pomiescicie :-)
chyba że w większym domku:tak:

to chyba czas się jeszcze dobierać w pary zeby wiedzieć ile domków zamówić ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry