jasani
Fanka BB :)
No to przeczytałaś tylko pierwsze zdanie a później już nie. Poza tym co innego transfer na cyklu sztucznym a co innego na świeżym.czytałam na stronie kliniki, uznałam to za wiarygodne źródło informacji![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to przeczytałaś tylko pierwsze zdanie a później już nie. Poza tym co innego transfer na cyklu sztucznym a co innego na świeżym.czytałam na stronie kliniki, uznałam to za wiarygodne źródło informacji![]()
wiek ciąży z in vitro najdokładniej oblicza się na kalkulatorze na podstawie dnia transferu i wieku zarodkaA o „młodszej ciazy” mówimy między innymi wtedy kiedy obraz z usg nie zgadza się z wiekiem ciąży liczonym z ostatniej miesiączki a z tego co wiem (aż sprawdziłam) wiek ciąży po in vitro również obliczany jest na podstawie daty ostatniej miesiączki. Więc owszem, można mówić o „młodszej ciąży” i tak jak w innych przypadkach ta „młodsza ciąża” może w kilka dni pięknie wszystko nadrobić i wszystko się będzie zgadzało.
Autorko, te pierwsze tygodnie są najtrudniejsze bo wiadomo, czekamy na pęcherzyk, zarodek, serduszko, potem (mam wrażenie) jest troszkę łatwiej.
Wierze, że u ciebie będzie wszystko dobrze, nowe życie potrzebuje czasu. I w miarę możliwości staraj się podejść ze spokojem, dużo siły dla ciebie !![]()
według statystyk beta 5dniowego zarodks 22dpt powinna wynosić 5400-19500. Przy min 10000 widać serceI żeby była jasność to uważam ze autorka postu jak najbardziej ma szanse za kilka dni zobaczyc zarodek a nawet i serduszko za co ogromnie trzymam kciuki , 22dpt to jeszcze bardzo wczesna ciąża dlatego tez lekarze zalecają wykonać pierwsze usg dopiero po 30 dpt
Nie za bardzo wiem co wnosi twój komentarz do mojegowedług statystyk beta 5dniowego zarodks 22dpt powinna wynosić 5400-19500. Przy min 10000 widać serce
potwierdzenie twoich słów, że 22dpt to jeszcze bardzo wczesna ciąża i jest szansa, że wszystko jest w porządkuNie za bardzo wiem co wnosi twój komentarz do mojego
Nie na podstawie bety określa się rozwój zarodka … na tym etapie TYLKO usg![]()