Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem że twój post już dawno napisany, wiem że piszę nie na temat, ale muszę bo to co napisalaś dało mi do myślenia.JUSTYNA-j-j słowa typu będzie dobrze każdy będzie nam powtarzał, ale my mamusie Aniołków wiemy, że nie będzie, mój kochany synuś umarł miesiąc temu, a ból jest większy niż na początku, też się zastanawiam nad tym czy by żył gdybym pojechała do innego szpitala...nie mogę sobie wybaczyć, że pozwoliłam mu umrzeć....bardzo bym chciała być z nim, po nocach nie śpie, a serce pękło....nie mam radości z życia, czasem nawet jak się uśmiechnę to przez łzy....
ja jestem zła na matki które mają swoje dzieci przy sobie a narzekają, że płaczą, że nie śpią w nocy, ja oddałabym wszystko żebym mogła nie spać przez to że dziecko płaczę.
Denerwują mnie ludzie którzy mi mówią że jestem młoda i urodzę drugie dziecko, ale nikt nie wie ,ze ja nie chce drugiego dziecka, ja chce mojego Filipka....chce znów usłyszeć z jego słodkich usteczek "mama"
Justyna życzę Ci abyś była kiedyś szczęśliwa, a myśl o tym, że w niebie masz Aniołka który nad Tobą czuwa nie przynosiła tylko bólu...