Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiem że twój post już dawno napisany, wiem że piszę nie na temat, ale muszę bo to co napisalaś dało mi do myślenia.JUSTYNA-j-j słowa typu będzie dobrze każdy będzie nam powtarzał, ale my mamusie Aniołków wiemy, że nie będzie, mój kochany synuś umarł miesiąc temu, a ból jest większy niż na początku, też się zastanawiam nad tym czy by żył gdybym pojechała do innego szpitala...nie mogę sobie wybaczyć, że pozwoliłam mu umrzeć....bardzo bym chciała być z nim, po nocach nie śpie, a serce pękło....nie mam radości z życia, czasem nawet jak się uśmiechnę to przez łzy....
ja jestem zła na matki które mają swoje dzieci przy sobie a narzekają, że płaczą, że nie śpią w nocy, ja oddałabym wszystko żebym mogła nie spać przez to że dziecko płaczę.
Denerwują mnie ludzie którzy mi mówią że jestem młoda i urodzę drugie dziecko, ale nikt nie wie ,ze ja nie chce drugiego dziecka, ja chce mojego Filipka....chce znów usłyszeć z jego słodkich usteczek "mama"
Justyna życzę Ci abyś była kiedyś szczęśliwa, a myśl o tym, że w niebie masz Aniołka który nad Tobą czuwa nie przynosiła tylko bólu...