Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja urodziłam dwoje dzieci przenoszone o dwa tygodnie, synek miał 59 cm I 4200 g, a córka 58 cm I 4100. Miałam tylko powierzchniowe pęknięcia. Porody trwały 3 I 5 h. Za to z najstarsza, gdzie ważyła 3100g, mierzyła 51cm, mocno byłam poturbowana, 2 stopień pęknięcia, problemy z blizna do dzisiaj. Także chyba aż ta waga nie robi aż tak dużo, ale ważny jest obwód miednicy i główki dziecka. Aczkowli3k koleżanka urodziła syna jako 4400 i miała xesarke, że względu na makrosomie.Dziewczyny, jestem w 37+0 mały waży 3600
Trochę się przeraziłam, lekarz powiedział, że jak nic się nie zacznie to za 2 tygodnie na wywoływanie.
Ile ważyły wasze dzieciaczki w tym tygodniu i jak poród naturalny z dużą waga dziecka?
Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi.
Mój syn przez 2 lekarzy w odstępie 2 dni był wymierzony na 3500 i 3700. W dniu ostatniego pomiaru urodził się z wagą 3000.Dziewczyny, jestem w 37+0 mały waży 3600
Trochę się przeraziłam, lekarz powiedział, że jak nic się nie zacznie to za 2 tygodnie na wywoływanie.
Ile ważyły wasze dzieciaczki w tym tygodniu i jak poród naturalny z dużą waga dziecka?
Mi córkę na wizycie z super sprzętem pan doktor wyliczył w 36 tygodniu na 3600 urodzona 3780Dziewczyny, jestem w 37+0 mały waży 3600
Urodzona w 40 dltygodniu zapomniałam dodaćMi córkę na wizycie z super sprzętem pan doktor wyliczył w 36 tygodniu na 3600 urodzona 3780
3800 urodzona w 38 tygodniu z wagą 4230Dziewczyny, jestem w 37+0 mały waży 3600