Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I ty o mnie dziwi że jak biorę to są objawy a jak mija czas działania leków to nie ma objawówBo objawy są od zmiant poziomu hormonów![]()
I ty o mnie dziwi że jak biorę to są objawy a jak mija czas działania leków to nie ma objawów
A więc mówisz, że nie mam szans na wpadkę po wazektomii męża?![]()
moj brat robił wazektomie po urodzeniu się drugiego dziecka i do dzis - 8 lat bez wpadkiA więc mówisz, że nie mam szans na wpadkę po wazektomii męża?![]()
Wiec trudno, muszę się pogodzić z zamkniętym warsztatem.moj brat robił wazektomie po urodzeniu się drugiego dziecka i do dzis - 8 lat bez wpadki
Problem ze wcześniej miałam bez tego leku objawy rozumiesz? A teraz tylko jak biorę lekCzekaj jak bierzesz sztucznym progesteron który po części odpowiada za intensywność objawów to masz je bardziej intensywne.
A jak go nie bierzesz bo naturalny poziom bywa łaskawszy to ich nie masz. I nie rozumiesz tego?
Rozumiem, że jak jesteś chora i bierzesz lek to jesteś zdziwiona że on działa i zdrowiejesz?![]()
Organizm też się przyzwyczaja.Problem ze wcześniej miałam bez tego leku objawy rozumiesz? A teraz tylko jak biorę lek
w ciąży zwykle objawy się pojawiają i znikają - jest to normalneProblem ze wcześniej miałam bez tego leku objawy rozumiesz? A teraz tylko jak biorę lek
Problem ze wcześniej miałam bez tego leku objawy rozumiesz? A teraz tylko jak biorę lek
Serio? Chcialabys wpaść? Skoro tak to po co mąż zdecydował się na wazektomie?A więc mówisz, że nie mam szans na wpadkę po wazektomii męża?![]()