Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A skąd pewność, że nie była to beta spadkowa? No wybacz, ale w takie bajki nie wierzę, że przy becie 77 widać pęcherzyk.Z drugiej strony dziewczyny, ja juz tak raz miałam. W styczniu 2021. Beta rosła oczywiscie od niskich wartości. Zrobiłam dwie, z czego ta druga była 77 i na pewno nie była to beta spadkowa. Też miałam plamienie, pojechałam w dzien wyniku na SOR i przy takiej becie miałam GS 0,68mm na co mam zdjecie i wypis z soru. Jeszcze w ten sam dzień dostałam okresu ze skrzepami więc poronieniłam. I jak to rozumieć?
Bo od momentu kiedy minęło może 8 dni od owulacji robiłam testy ciążowe prawie dzień w dzień, pierwsze wychodziły negatywne, jak tylko zaczęłam widzieć cień cienia to poszłam na bete, pierwsza była w okolicach 20, kolejna w okolicy 77. W dzień drugiego badania plamiłam i pojechałam na SOR.A skąd pewność, że nie była to beta spadkowa? No wybacz, ale w takie bajki nie wierzę, że przy becie 77 widać pęcherzyk.
Nie zmienia to faktu, że jest po prostu niemożliwe widzieć pęcherzyk przy takim wyniku.Bo od momentu kiedy minęło może 8 dni od owulacji robiłam testy ciążowe prawie dzień w dzień, pierwsze wychodziły negatywne, jak tylko zaczęłam widzieć cień cienia to poszłam na bete, pierwsza była w okolicach 20, kolejna w okolicy 77. W dzień drugiego badania plamiłam i pojechałam na SOR.
Jakby wiem o tym, doskonale wiem że przy becie 1000 dopiero coś gdzieś tam widać ale no tak było. Nie wiem. Moze lekarz nieogar. Tak jak ten, który nie widział że mam krwotok wewnętrzny i stwierdził tylko że ma „jakiś dziwny obraz”. Tak czy siak, temat założyłam w innym celu, żeby uspokoić się trochę z tym plamieniem, które według dwóch lekarzy jest związane z szyjką macicy i lekami rozrzedzającymi krew. Pociesza mnie że od tamtego czasu minęło parę godzin, mam tylko różowy papierek po siusiu, dalej mnie mdli i dalej przelewa się w brzuchu po wszystkim co zjem. Jutro zrobię bete bo chyba umrę z niewiedzy. I tak idę na kontrolne wyniki przed kardiologiem.Nie zmienia to faktu, że jest po prostu niemożliwe widzieć pęcherzyk przy takim wyniku.