reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

(5+5) tydzień ciąży, brak objawów - czuje się jak " młoda bogini " - mam powody do obaw ?

reklama
Hej dziewczyny,
O ciąży wiem już od dwóch tygodni wiem o ciąży zrobiłam 5 testów- niedawno ostatni po sekundzie już była wyraźna kreska tam gdzie trzeba. Wszystkie pozytywne.
Nie mam plamień, pobolewa mnie brzuch jak na okres nie często chwilami raz mocniej raz delikatniej. Mam tkliwe piersi wieczorami mniej bolą , często oddaje mocz ale też bardzo dużo pije bo ciągle mam sucho w ustach. Często też mam wydęty brzuch, nie jestem jakoś hiper senna i nie mam żadnych innych objawów. Powiedzie mi czy to normalne
Też tak miałam do ok 8/9 tyg xd
Korzystaj i chilluj 🥳😆

Hej :) fajnie ze znalazłam temat i osobę która ma identycznie jak ja... az mi ulżyło. Otóż u mnie dzisiaj jest 5tyg i 4dni i tez nad tym się zastanawiałam bo nie mam żadnych objawów ani mdłości ani nic.. może trochę częściej sikam i bola mnie piersi ale poza tym nic absolutnie i tez sie zaczęłam martwiłam bo to 3ciaza A poprzednie dwie stracone niestety. 16ego mam wizytę w środę A dzisiaj dopiero sobota :)

Hej :) fajnie ze znalazłam temat i osobę która ma identycznie jak ja... az mi ulżyło. Otóż u mnie dzisiaj jest 5tyg i 4dni i tez nad tym się zastanawiałam bo nie mam żadnych objawów ani mdłości ani nic.. może trochę częściej sikam i bola mnie piersi ale poza tym nic absolutnie i tez sie zaczęłam martwiłam bo to 3ciaza A poprzednie dwie stracone niestety. 16ego mam wizytę w środę A dzisiaj dopiero sobota

Mam identycznie, zero mdłości, spać specjalnie też mi się nie chce. Jedynie lekko tkliwe piersi i czasem coś na chwilę zaboli mnie w podbrzuszu, no i nadwrażliwa jestem.
Wertując wiele stron stwierdziłam, że internet i fora bardziej szkodzą niż nam pomagają bo coraz więcej stresu dostarczają. Trzeba grzecznie czekać do wizyty, nie mamy na wiele rzeczy wpływu.
Trzymam kciuki :))

Jak nie pomagają jak Wam piszemy że jak nie ma objawów to to nic złego nie oznacza i trzeba się cieszyć?

reklama
Do góry