Oj nie to pamiętam tyle że poszło w miarę szybko od otwarcia brzucha do wyjścia córeczki minęło z 15 min no i później szycie z 15 bo musieli połatać pęcherz więc chwilę dłużejTo u mnie pełno zrostów. Ostatnie cięcie trwalo ponad 2 godziny
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj nie to pamiętam tyle że poszło w miarę szybko od otwarcia brzucha do wyjścia córeczki minęło z 15 min no i później szycie z 15 bo musieli połatać pęcherz więc chwilę dłużejTo u mnie pełno zrostów. Ostatnie cięcie trwalo ponad 2 godziny
Bo próbowali odseparować pęcherz bez żadnych komplikacji ale niestety był tak przyrośnięty że się nie udałoOj nie to pamiętam tyle że poszło w miarę szybko od otwarcia brzucha do wyjścia córeczki minęło z 15 min no i później szycie z 15 bo musieli połatać pęcherz więc chwilę dłużej
U mnie udało się odseparować ale ja zawsze dużo krwi tracę, ostatnie 4cc miałam w lipcu i przy tym już musieli przetaczać krew i osocze. Gdybym zaszła w ciążę podjęła bym kolejną próbę vbac.Bo próbowali odseparować pęcherz bez żadnych komplikacji ale niestety był tak przyrośnięty że się nie udało