Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...Moi synowie nie chodzili na religię, więc wiem coś na ten temat
...
- córeczka zostaje jeszcze w zerówce, za to, by stymulować jej rozwój intelektualny, zapisałabym ją na jakies ciekawe zajęcia- niech to będzie język, nauka gry na jakims instrumencie, zajęcia teatralne dla dzieci lub plastyczne- w ten sposób "poszerzysz spektrum", rozwój będzie bardziej harmonijny, dziecko zaspokoi swoją potrzebę uczenia się i poznawania nowych rzeczy, a unikniesz, jak to napisałaś, "wrzucenia jej w dżunglę polskiej szkoły".
- epopeję mogłabym napisać o tym...Zboczę trochę z tematu, ale zaintrygowała mnie uwaga dotycząca niechodzenia na religię. Możesz trochę zwinąć temat? Syn nie chodzi, jako jedyny w klasie. Do tej pory nie ma z tym żadnego problemu. Część dzieci nawet mu zazdrości, że ma w tym czasie wolne. Za chwilę dzieci idą do komunii i jestem ciekawa czy się coś nie zmieni.Sol, to co piszesz o "wyścigu szczurów" i ogólnie stosunkach panujących w polskich szkołach, to, niestety, prawda...Moi synowie nie chodzili na religię, więc wiem coś na ten temat
...