• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

6 dni przed @

• Starter tematu Starter tematu guest-1738525525
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
G

guest-1738525525

Gość
Hej kobitki, ogl to w to wątpię bo raczej przy tych 3 % to musiał by byc fart. Od 3 dni strasznie się źle czuje @ za 6 dni, tak wiem za wcześnie na objawy ale ciągnie mnie coś w podbrzuszu co jakiś czas mam biegunkę źle się czuję fizycznie i psychicznie jakoś mam zachcianki na coś ale nie wiem na co po czym wgl nie chce nic jeść. Miał ktoś z was tak i okazało się że jednak się udało?, robiłam test czułość 20 ale była biel wizira więc nie szukam cienia bo nie wierzę już w nie, chłopak twierdzi że zachowuje się jak w 1 dzien @

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Rozwiązanie
Hej kobitki, ogl to w to wątpię bo raczej przy tych 3 % to musiał by byc fart. Od 3 dni strasznie się źle czuje @ za 6 dni, tak wiem za wcześnie na objawy ale ciągnie mnie coś w podbrzuszu co jakiś czas mam biegunkę źle się czuję fizycznie i psychicznie jakoś mam zachcianki na coś ale nie wiem na co po czym wgl nie chce nic jeść. Miał ktoś z was tak i okazało się że jednak się udało?, robiłam test czułość 20 ale była biel wizira więc nie szukam cienia bo nie wierzę już w nie, chłopak twierdzi że zachowuje się jak w 1 dzien @
Test biały = brak hormonu hCG w organizmie = brak objawów
Na spokojnie, na wszystko jeszcze za wcześnie :)
Zdecydowanie za wcześnie na objawy. Na tym etapie można sobie wmówić wszystko - jak na okres, jak na ciążę, jak na chorobę. A biegunka u mnie akurat zawsze była przed okresem, jak się okazało, miało to związek ze spadkiem progesteronu. Ale u Ciebie to chyba ze stresu.
Bądź cierpliwa, bo w ciąży później bardziej się dłużą dni od badania do badania ;)

bol jajnika taki jak nigdy wcześniej miałam4 dni przed datą miesiączki, tak samo bardzo specyficzne bóle piersi.
Biegunka pod kątem hormonalnym jest raczej objawem spadku poziomu progesteronu (przed okresem i w ciąży skutkiem utrzymania wysokiego poziomu są raczej zaparcia, progesteron rozleniwia pracę jelit)

reklama
To mogą być objawy choroby, infekcji, więc nie ma się co nakręcać, tylko czekać cierpliwie do terminu @.
I najlepiej zrobić od razu betę, a nie testy, bo w testach jest doszukiwanie się cienia cienia, a beta rozwiewa wszelkie wątpliwości.

Test biały = brak hormonu hCG w organizmie = brak objawów
Na spokojnie, na wszystko jeszcze za wcześnie :)

Rozwiązanie
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry