reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

reklama
Filipku gratuluję! I ty się dołączyłeś w końcu do zębatych szkrabów :tak::-D

Kama Mam nadzieję, że te dwa zęby przebiją mu się w nocy za jednym zamachem. Bo zanim wyrżnął mu się każdy z tych dwóch zębów, które już posiada, to był marudny aż nie do wytrzymania. I przede wszystkim mniej jadł. :-(

Dorobi się, dorobi:-). Ja też się bałam, że Hania nie będzie mieć zębów:-D:-D:-D. Ale wyszedł tak niespodziewanie, i już drugą jedynkę widać jak sie przebija:tak:.
Dla Filipka wielkie gratulacje!

Filipku - gratuluję zębolka :-)!!!!

ania_zywa - a jak Hanusia się miewa :-)????? .... była już wysypka czy jeszcze nie? ... u nas ta wysypka była baaaaaaardzo delikatna, taka że trzeba się było dobrze wpatrzeć :-D;-)

Wysypka się pojawiła, troszkę na brzuchu, ale za to plecy ma całe obsypane. Temperatura utrzymuje się tak na poziomie 37,4 do 37,8 stopni, ale teraz to już chyba przez ten drugi ząbek taki stan podgorączkowy;-). I troszkę nadal marudzi i mało je! Ale ogólnie jest duża poprawa:-). A miałam wczoraj ogromnego stracha, bo miała takie wypukłe ciemiączko, że szok:szok:. Bałam się, bo to w ońcu ciśnienie w główce. Ale dziś już jest ok.

ania_zywa - super, cieszę się, że już jest dobrze i oczywiście trzymam kciki za drugi ząbek Hanusi :-):tak: ... byle pojawił się szybko i już bez gorączki!!!

reklama
a u nas ciągle szczerbato:-D Ewelka chyba napawdę pójdzie w ślady starszej siostry i pierwszego zabka dostanie w swoje pierwsze urodzinki- tak, żeby było czym torta pogyźć:tak:

Do góry