reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

reklama
Życzę Wam Kasiulka, żeby wyszły raz dwa:-). Ja jednego dnia zobaczyłam, że cos tam chyba przebija a za 2 dni ząb był już na świecie:szok::-D. A teraz widać już drugi:tak:.

Gratulacje dla wszystkich nowouzebionych styczniowych dzieciaczkow. U nas jak na razie stan uzebienia sie nie zmienil czyli nadal nic:-(

Jak to jest z tymi zębami, powiedzcie. Od tygodnia widać Hani dolną jedynkę, ale nie chce się przebić. Pierwszy ząbek wyszedł tak szybko, że ledwo to zauważyłam:tak:. A ten jakby zatrzymał się w miejscu. Jak długo to może trwac? No i jak długo takki ząbek rośnie, zanim pokaże się calutki?

Jak to jest z tymi zębami, powiedzcie. Od tygodnia widać Hani dolną jedynkę, ale nie chce się przebić. Pierwszy ząbek wyszedł tak szybko, że ledwo to zauważyłam:tak:. A ten jakby zatrzymał się w miejscu. Jak długo to może trwac? No i jak długo takki ząbek rośnie, zanim pokaże się calutki?

u nas identycznie. widac tego zeba, ale nie wyłazi:dull:

reklama
Do góry