reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

... ale jak narazie ... to nie próżnujecie dziewczynki, bo mnie chwilkę tylko nie było, a jak wróciłam to na 7 wątkach nowe posty ... ćwiczcie, ćwiczcie ... coby nie wyjść z wprawy :-D:-D:-D;-) .... a ja powoli będę się od Was uczyć :happy2::-D

reklama
tika no to szkoda ze nie chcialo mu sie spac wczesniej. Ale niestety te nasze dzieci juz takie sa ze nigdy nie robia tego co bysmy chcieli.:rofl2:

Gratulacje dla Nadii:tak:. My też czekamy na drugą dolną jedynkę.

Tika a czego Ty się chcesz od nas uczyć? Ja to uważam, że to Ty między innymi jesteś mistrzynią w pisaniu postów i dyżurowaniu:-D:tak::-);-).

.... hehehe .... te rozmowy tutaj są czasem naprawdę ... rozkoszne :-D:-D:-D

ania_zywa ... dziękuję za komplementa ;-), ale wierz mi ... jeśli chodzi o pisanie postów to czasem za czołówką ... nie nadążam :-D;-)

reklama
Do góry