reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

reklama
Albo Antoś późno poszedł spać i wcześnie wstanie.. I nam Antosiowa napisze, że półprzytomna chodzi.. I będzie odsypiać cały dzień, ale......na stojąco;-).

Bo on sobie tak późno drzemkę strzelił i wstał po 20, a na noc usnął dopiero o 22.30:wściekła/y:.

buuuuuuu ....... ja się staram Jeremiego przetrzymać, jak za późno chce spać lub budzę go niby przypadkiem, bo Jeremi ostatnią drzemkę ucina sobie ok 18.00 notabene w trakcie najnudniejszego serialu świata "Moda na sukces". Odkryłam tę jego właściwość jak Jeremi miał jakiś miesiąc i od tej pory przysypiał ok 16.00 w trakcie serialu, a teraz zmienili godziny i zasypia ok 18.00. Może fenomen w monotonnym głosie lektora :happy2:

buuuuuuu ....... ja się staram Jeremiego przetrzymać, jak za późno chce spać lub budzę go niby przypadkiem, bo Jeremi ostatnią drzemkę ucina sobie ok 18.00 notabene w trakcie najnudniejszego serialu świata "Moda na sukces". Odkryłam tę jego właściwość jak Jeremi miał jakiś miesiąc i od tej pory przysypiał ok 16.00 w trakcie serialu, a teraz zmienili godziny i zasypia ok 18.00. Może fenomen w monotonnym głosie lektora :happy2:
Wczoraj nie szło go przetrzymać bo w dzień spał tylko dwa razy po pół godziny i strasznie marudny był.
Odnośnie serialu to się chłopak poznał i stwierdził, że nie warto oglądać:tak:.

reklama
Do góry