reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

reklama
Ja znalazlam pierwszego zeba i nic nie dostalam, ale to ponoc jak znajdzie ktos inny niz rodzice to wtedy trzeba temu komus cos kupic, a jesli to bedzie kobieta to sukienke:-D. Ale za to ja wmowilam chrzesnemu, ze tradycja jest taka, ze na pierwszego zabka trzeba cos dziecku kupic i kupil Hani taka fajna wypasiona zabawke:-D:laugh2::-D:laugh2:.

A propos nowych zębów to pisałam ostatnio, że Antosiowi idą dwa kolejne, a tu dupsko, jakiś regres nastąpił. Opuchlizna z dziąsełek zeszła a ząbków ani widu ani słychu:no::wściekła/y:.

Aph gratulacje dla Robercika. U nas stan uzebienia sie nie zmienil i dale wypatrujemy pierwszego zabka a jak wyjdzie to na pewno dopilnuje zeby maz mi jakies prezent sprawil bo bardzo lube dostawac prezenty i kazda okazja do tego jest dobra:-)

reklama
Do góry