reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

Aniu wielkie gratki dla Hanusi i chyba znasz glowna przyczyne jej kiepskiego samopoczucia przez ostatnie dni:-)

No samopoczucie wiadomo, ale wiesz, temperatura ponad 39 stopni to chyba nie od zabka tylko jednak od tej trzydniowki! Ale z zabka cieszy się cała rodzina:-). Święto w domu:-D:-D:-D.

reklama
ania_zywa - hipp hipp hurrra!!!! hipp hipp hurra!!!!! .... cieszę się bardzo razem z Wami :-):-):-):-):-):-):-) to już teraz poleci wszystko z górki :-D

.... mieliśmy gości więc dopiero niedawno zajrzalam na BB i od razu taka dobra wiadomość :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

... kurka ... no i zapomniałam o jeszcze jednej sprawie :zawstydzona/y: Hanusiu i Witusiu gratuluję ząbków :-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aniu wielkie gratki dla Hanusi i chyba znasz glowna przyczyne jej kiepskiego samopoczucia przez ostatnie dni:-)

Wielkie gratki dla zębatej Hani. Ja też przed momentem zastanawiałam się czy ta temperatura Hani nie jest przypadkiem od ząbków. Aniu, wyszła jej ta wysypka już? Jak ona się czuje?

Wysypka jeszcze nie wyszła, ale dopiero jutra mija 3 doba. Hania czuje się już chyba lepeij, bo nawet głośno się dziś śmiała (dodam, że wczoraj prawie wciąż spała lub marudziła), temperatura cały czas jest, ale zbijam tak, żeby nie przekraczała 38 stopni. Wydaje mi się, że to jednak nie od ząbka... Ja myślałam, że temperatura może być, jak ząbek się wyżyna.. A ona ma go już na wierzchu... No chyba, że następna jedyneczka zrobi nam niespodziankę:-), i wyjdzie lada chwila;-).

Aniu nasza lekarka powiedziała, że ząbki zawsze idą parami więc bardzo możliwe, że ta druga jedyneczka chce się już pokazać. Oj niech Hanusia wyzdrowieje jak najszybciej. :-(

Witkowi drugi ząbek wyrżnął się po tygodniu od pierwszego. A teraz widoczne są przez skórę górne jedyneczki. Ciekawe kiedy one się pojawią na wierzchu :confused::baffled::-D

To byc może tak druga jedyneczka też się niebawem pojawi! Oj jak ja bym chciała, żeby to moja baba już się lepiej poczuła:tak:. Dzisiaj w nocy od 3 do 5 nad ranem chodziłyśmy wtulone po domu i śpiewałam jej piosenki, bo tylko wtedy była spokojna... Po dwóch godzinach ona zasnęła a mi... opadły ręce:-D:-D:-D. Oby dzisiejsza noc była spokojniejsza..

reklama
Do góry