reklama

6 tc - brak zarodka

Ilo

Zaangażowana w BB
Dziewczyny, potrzebuję opinii, a raczej info po których się uspokoję 🙂
Jestem już po jednym poronieniu, stąd moja niepewność.
Jestem w 6 tc i 4 dni - dziś byłam na USG, jest pęcherzyk, jest ciałko, ale zarodka nie ma... Kolejna wizyta za 2 tygodnie.
W zeszłym tygodniu robiłam betę w środę było 499, po 24h 928, więc przyrost w porządku.
Czy któraś z Was miała podobny przypadek i było wszystko ok?

reklama
Rozwiązanie
Ja dokładnie wiedziałam w jaki dzień była owulacja(monitoring) i działania były tylko wtedy. 5+3 chyba nie było widać zupełnie nic. Puste jajo. W 8 tyg zarodek z sercem. Nie wiem co było pomiędzy, bo beczalam w poduszke. Teraz już mówi MAMAaaa:p
Jak byłam wczoraj u lekarza, to wg jego obliczeń mam 6 tydz i 4 dni, też miałam bardzo nieregularne miesiączki, więc może być jakaś różnica. Nie było zarodka i powiedział, żeby się nie przejmować bo to normalne i przyjść za 2 tyg na kontrolę. Więc na Twoim miejscu wstrzymała bym się że szpitalem.
Nie było zarodka ale był pęcherzyk zolciowy?

reklama
Mam dokladnie taką sama sytuację, jest pęcherzyk odpowiadający 6t2d, jest ciałko żółte 3mm i brak zarodka :( zrobiłam dziś bete, wyniki jutro, powtórka bety w sobotę. Lekarz zalecił wizytę za 2 tygodnie powiedział ze zarodek może się jeszcze pojawić, ale musze byc przygotowana na krwawienie lub zabieg.

Jak jest
Dziewczyny, potrzebuję opinii, a raczej info po których się uspokoję 🙂
Jestem już po jednym poronieniu, stąd moja niepewność.
Jestem w 6 tc i 4 dni - dziś byłam na USG, jest pęcherzyk, jest ciałko, ale zarodka nie ma... Kolejna wizyta za 2 tygodnie.
W zeszłym tygodniu robiłam betę w środę było 499, po 24h 928, więc przyrost w porządku.
Czy któraś z Was miała podobny przypadek i było wszystko ok?
Jak jest pęcherzyk żółtkowy to jest ogromna szansa na dzidzi :) ja poszlam zbyt szybko na usg, ciąża okazała się młodsza- był pęcherzyk z pęcherzykiem żółtkowym a po tyg było już dziecko 1cm i serduszko :D także cierpliwości i trzymam kciuki!:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry