Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No tak ale ja mam 5 tydzien 5 dni i zarodek 4 mm. Bez echa niestety narazie. Czy przy tskiej wielkoscipowinnobyc widac juz serducho tzn bicieU mnie 6+0 był sam pęcherzyk w zasadzie, lekko ponad tydzień później już było serduszko i piękny zarodek, obecnie ma 2.5kg i szykujemy się na styczeń także brak ech na tym etapie to nie jest jeszcze przegrana sprawa.
Tu na forum dziewczynom serduszka pokazywaly się czasami dopiero w 7tc nawet później. Dużo zależy od sprzętu, myślę, że niestety musisz cierpliwie czekać do kolejnej wizyty, za kilka dni powinnaś mieć pewność.No tak ale ja mam 5 tydzien 5 dni i zarodek 4 mm. Bez echa niestety narazie. Czy przy tskiej wielkoscipowinnobyc widac juz serducho tzn bicie
Nie rozumiem o co Ci chodzi. Jesteś we wczesnej ciąży i tak jak dziewczyny piszą, u wielu serduszko pojawia się później. Mój zarodek w 6+1 miał niecałe 6mm.Zarodek ma 0.42 cm
Witaj u mnie podobnie 6+0 pęcherzyk. w przybliżeniu delikatnie widoczny pełcheżyk żółtkowy ...strasznie się boję następna wizyta za10 dni...U mnie 6+0 był sam pęcherzyk w zasadzie, lekko ponad tydzień później już było serduszko i piękny zarodek, obecnie ma 2.5kg i szykujemy się na styczeń także brak ech na tym etapie to nie jest jeszcze przegrana sprawa.