8Rozumiem, u mnie to był rok starań. Także wiem, co czujesz. Na tym etapie i tak nic nie zrobisz, a stres na pewno nie pomaga maluchowi. Naprawdę takie rozbieżności to na tym etapie norma. Szczególnie, że dużo ginekologów ma średni sprzęt.Zresztą nawet w 30 tc będąc u dwóch różnych lekarzy waga malucha może się różnić i o pół kilo.
Bo takie różnice w pomiarach.
Także naprawdę, na ten moment wszystko jest ok i się nie przejmuj. Czekaj do kolejnej wizyty. Jeśli się martwisz, to za półtorej tygodnia/dwa tygodnie idź na USG, jeśli sprzęt jest w porządku, to będzie zarodek i serduszko.
Dużo dobrego dla Was! Jeśli chcesz, to odnajdę te moje stare USG, bo gdzieś je wstawiałam i zobaczysz, jak wygląda obraz z tego samego dnia, odstęp koło 3h na dwóch różnych sprzętach
![]()
reklama
blanny
Fanka BB :)
Już wrzuciłam na poprzedniej stronieDziękuję bardzo już mi trochę lżej , chętnie zobaczę zdjęcie.
blanny
Mocno trzymam kciuki, będzie dobrzeNo rzeczywiście widać różnicę na zdjeciach . No cóż trzeba czekać nic nie pozostaje . Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedz
Jest pęcherzyk, wstawiłam zdjęcia niżej ale zbytnio nie wiem gdzie to jest napisaneJaki wymiar pęcherzyka? Był pęcherzyk żółtkowy?
Zazuu
Jest pęcherzyk, wstawiłam zdjęcia niżej ale zbytnio nie wiem gdzie to jest napisane
Masz informacje ze jest pęcherzyk żółtkowy więc wszystko jest na dobrej drodze. Na pewno przy kolejnym usg powinno już być widać zarodek

reklama
Dziękuję pięknie za odpowiedźMasz informacje ze jest pęcherzyk żółtkowy więc wszystko jest na dobrej drodze. Na pewno przy kolejnym usg powinno już być widać zarodek![]()
Podziel się: