Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czyli konieczny przy takiej ciazy jest pobyt kilkudniowy w szpitalu?Ja tez niestety uważam, że jutro beta będzie spadkowa, I to ciąża biochemiczna była, dlatego też lekarz kazal się spakować, przykro mi ale lepiej na gorsze się nastawić
Przy biochemicznej nie jest konieczna hospitalizacja. Jednak oprócz ciąży biochemicznej może być to ciąża pozamaciczna. Lekarz słusznie kazał stawić się w szpitalu. Lepiej dmuchać na zimne i wszystko dokładnie sprawdzićCzyli konieczny przy takiej ciazy jest pobyt kilkudniowy w szpitalu?
Raczej nie , ale jeśli trzeba zrobić badania ,to na niektóre trzeba czekać, woec pewnie dlatego ,a u Xiebie nie wiadomo Co sie dziejeCzyli konieczny przy takiej ciazy jest pobyt kilkudniowy w szpitalu?
Dziękuję za wszystkie wpisy, jutro jak coś się dowiem to dam znać. Może komuś kiedyś przytrafi sie podobna sytuacja (czego nie życzę nikomu) i sobie poczyta. Do jutra DziewczynyRaczej nie , ale jeśli trzeba zrobić badania ,to na niektóre trzeba czekać, woec pewnie dlatego ,a u Xiebie nie wiadomo Co sie dzieje
Daj znać, mi się 2 razy przytrafiło, ale trzymam kciuki ,żeby u Xiebie było inaczejDziękuję za wszystkie wpisy, jutro jak coś się dowiem to dam znać. Może komuś kiedyś przytrafi sie podobna sytuacja (czego nie życzę nikomu) i sobie poczyta. Do jutra Dziewczyny
Dziś przed 5 rano dostałam @.. zglosilam sie do szpitala zgodnie z zaleceniem, powiedzialam jak sie stalo, lekarka przyjęła mnie, za chwilę pobiorą mi hcg i jak nic nie będzie ich niepokoic to ide do domu.. także dzidziusia nie bedzieDaj znać, mi się 2 razy przytrafiło, ale trzymam kciuki ,żeby u Xiebie było inaczej
Przykro mi, ale w takim razie wygląda to na biochemiczną. Trzymam kciuki za następny raz!Dziś przed 5 rano dostałam @.. zglosilam sie do szpitala zgodnie z zaleceniem, powiedzialam jak sie stalo, lekarka przyjęła mnie, za chwilę pobiorą mi hcg i jak nic nie będzie ich niepokoic to ide do domu.. także dzidziusia nie bedzie![]()
Przykro mi, to pewnie była ciaza biochemiczna, one bardzo często się zdarzają. Ale nie trac wiary, po takiej ciąży można szybko się starać a słyszałam nawet że jest dużo łatwiej zajść w kolejną ponieważ organizm jest gotowy. Ja sama po takiej ciąży zaszłam od razu, nawet nie dostałam kolejnej @ ale u mnie akurat źle się to skończyło.Dziś przed 5 rano dostałam @.. zglosilam sie do szpitala zgodnie z zaleceniem, powiedzialam jak sie stalo, lekarka przyjęła mnie, za chwilę pobiorą mi hcg i jak nic nie będzie ich niepokoic to ide do domu.. także dzidziusia nie bedzie![]()