Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie założyłam nowy temat. Słabo właśnie odebrałam wyniki z tego miesiąca.@szara16 co u Ciebie?
Z tego, co się orientuję w wyniku z krwi wyjdzie tylko wytwarzany przez nas progesteron. Więc przyjmowanie luteiny nie zmieni tego wyniku. Przykro mi, że się nie udało ale wierzę, że los się do Ciebie uśmiechnieWłaśnie założyłam nowy temat. Słabo właśnie odebrałam wyniki z tego miesiąca.
W poprzednim cyklu straciłam ciążę na początku. Tydzień po spodziewanej miesiączce beta zaczęła spadać progesteron 10. Diagnoza zbyt niski progesteron który mógł spowodować poronienie. W tym cyklu brałam po owulacji luteinę 50 doustnie trzy rano trzy wieczorem. Dziś 11 dpo beta niestety <2,3 a progesteron jedynie 5. O co chodzi ? Czemu jest taki niski? Czy to znaczy że nie przyswajam tej luteiny?
Prog z tabletek się nie wykazuje w badaniach.Właśnie założyłam nowy temat. Słabo właśnie odebrałam wyniki z tego miesiąca.
W poprzednim cyklu straciłam ciążę na początku. Tydzień po spodziewanej miesiączce beta zaczęła spadać progesteron 10. Diagnoza zbyt niski progesteron który mógł spowodować poronienie. W tym cyklu brałam po owulacji luteinę 50 doustnie trzy rano trzy wieczorem. Dziś 11 dpo beta niestety <2,3 a progesteron jedynie 5. O co chodzi ? Czemu jest taki niski? Czy to znaczy że nie przyswajam tej luteiny?