Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak szczerze? To mi się wydaje, po tym wszystkim co tu przeczytałam, że to po prostu musi minąćU nas to samo 14 miesięcy bez przespanej nocy , do tego u mnie 9 miesiąc ciazy więc chętnie dołączę się do pytania![]()
tylko nie wiem jak przyzwyczaję się do podwójnego wstawania , jak jedno będzie budzić drugieTak szczerze? To mi się wydaje, po tym wszystkim co tu przeczytałam, że to po prostu musi minąć. Niestety
. Ale skoro 9 miesiąc to zaraz i tak było by nowe wstawanie więc przynajmniej jesteś przyzwyczajona
![]()
Wydaje mi się, że najlepszym rozwiązaniem będzie, jeżeli oczywiście masz taką możliwość, zostać z noworodkiem w jednym pokoju, a Tatusia ze starszym odesłać do drugiego na jakiś czastylko nie wiem jak przyzwyczaję się do podwójnego wstawania , jak jedno będzie budzić drugie![]()
One się przyzwyczają do siebie na wzajem. Ja spałam z obojgiem w łóżku, u nas 1,5 roku różnicy. Straszy był bardzo zazdrosny o mamę, więc ja musiałam wstawać. Młodsza karmiona piersią, więc też ja wstawałamtylko nie wiem jak przyzwyczaję się do podwójnego wstawania , jak jedno będzie budzić drugie![]()
och mój 10 miesięczny w życiu nie zje 3 posiłków. Czy to słoiczki czy nasze gotowane jedzenie, 4 łyżeczki max. I już placz. Obiad jak widzi to jest taki dramat, że hej.Wlasciwie po co dajesz jej ta kaszke dwa razy dziennie? To malo wartosciowe danie bez dodatkow (typu owoce, orzechy itd), a zapycha brzuszek takiego malucha.
9 miesieczne dziecko powinno dostawac 3 pelnowartosciowe (!) posilki + mleko.
ja też z tych bardziej bojaźliwych a to moje drugie dziecko. Przy córce taka bojaźliwa nie bylam z tymi kawqlkami.Martyna dostaje kawałki chlebka z serkiem bieluchem np. Albo w zupce kawałki makaronu, marchewki, ale raczej takie małe kawałki to sąjestem chyba za bardzo bojaźliwa żeby dawać jej większe, ale muszę nad tym, tzn..nad sobą popracować
![]()
ooo tak. Kocham spać z dziećmi. Córka 8 lat i już jest taka samodzielna. Śpi sama od 3 roku życia. Dlatego z synkiem ciesze się z tego wspólnego spania choć czasem jest ciężko.Moi zasypiali przy piersi, a po zakończeniu kp przytuleni albo na naszym łóżku albo na ich. To była moja ulubiona chwila dnia jak się tak wtulalisamodzielne zasypianie to u nas były 3-4 lata.
To znaczy, 3 posilki proponujemy - a czy zje i ile to juz decyzja bobasaoch mój 10 miesięczny w życiu nie zje 3 posiłków. Czy to słoiczki czy nasze gotowane jedzenie, 4 łyżeczki max. I już placz. Obiad jak widzi to jest taki dramat, że hej.
Ale cały dzień coś dziobie, tu trochę musu, tu jogurt, tu pierś z kurczaka. I pierś, pierś i jeszcze raz pierś.
Lekarka też mówiła na bilansie 9 miesięcznym, że powinien dostawać 3 stałe posiłki plus mleko. Dostaje ale nie jeWyniki krwi idealne.
ja to się przy tym moim cycocholiku to boje powrotu do pracy w styczniu. Chłop będzie głodny chodzilTo znaczy, 3 posilki proponujemy - a czy zje i ile to juz decyzja bobasaMoze tym skubaniem sie najada, u nas tez roznie bywa, ale sobie tlumacze, ze czasem ja tez zjem podwojna porcje obiadu, a czasem kilka lyzek i on tez ma do tego prawo.
Moj tez taki cycoholik, zwlaszcza w nocy![]()