G
gosc12
Gość
Ja planowałam tak po 10 sztuk ale trochę zaszalalam i mam od 30-50 rzeczy z każdego rodzaju ..Dziewczyny, po ile sztuk wszystkich ubranek kupujecie?
[emoji64]02.08.2018[emoji64]
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja planowałam tak po 10 sztuk ale trochę zaszalalam i mam od 30-50 rzeczy z każdego rodzaju ..Dziewczyny, po ile sztuk wszystkich ubranek kupujecie?
[emoji64]02.08.2018[emoji64]
![]()
Jesteś szalona Klaudia!!Ja planowałam tak po 10 sztuk ale trochę zaszalalam i mam od 30-50 rzeczy z każdego rodzaju ..ale rozmiar 62-68 to może w większości "pochodzi"
![]()
Jak tak patrzę na te ubranka to niby dużo a niby jednak w sam razJesteś szalona Klaudia!!może podziel się z kimś kto jeszcze musi sporo pokupować, np ze mną hahahahaha [emoji23]
Rozmiar 68 to chyba będzie tak gdzieś do 5-6 miesiąca (?), to może większość założysz, ale nie wiem czy aż 50 rodzajównajwyżej będziesz mieć dla drugiego dzieciaczka kiedyś :*
Hejka, ja miałam podczas pierwszej ciąży tetrowe bodajże od Dear Eco, były superDziewczyny a Wy miałyscie pieluchy muślinowe lub czy teraz kupujecie?
Czy są lepsze od tetrowych czy flanelowych ?:-)
Ja kompletujac wyprawkę dla synka w 2014 roku o pieluszkach muślinowych nie słyszałam![]()
Temat nie aktualny, ten post z 2018 rokuHejka, ja miałam podczas pierwszej ciąży tetrowe bodajże od Dear Eco, były super