Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzis byłam wazona i myslałam ze bedzie gorzej przy moim spuscie jedzeniowym ale od ostatniej wizyty do dzisiejszej równe 2kg do przodu. W sumie na cała ciąze to ok5,5kg-6kg. do przodu. Chociaz ciezko policzyc bo na poczatku zamiast tyc to chudłam hihi
;D
A ja się dzisiaj zważyłam i wyszło mi że od zeszłego tygodnia schudłam kilogram.
Ostatnio się b. dużo ruszałam, bo mam gościa i jeździliśmy na wycieczki
Czyli w sumie nadal 5kg - no może 5,5 - do przodu. A to 25 tydzień.
Ja sie takze dzis wazylam,hihi. Jak co tydzien. No i w sumie przez 2 tygodnie przytylam tylko 1kg,czyli - jak narazie - 10kg do przodu,hehe. ;D Fajowsko!
ja ważyłam się dziś rano i tu niespodzianka... minus całe 1,5 kg w 10 dni! Co prawda apetyt faktycznie mi jakoś przez te pare dni nie dopisuje,ale to pewnie przez ten przeprowadzkowy stres bardziej.Czyli łącznie + 6 kg do przodu w prawie 6miesięcy.Chyba nie jest źle ?
Cóż...ja jako liderka w tej dyscyplinie wrześniówek...mogę już oficjalnie pochwalić się 20 kg do przodu : zaczynam się zastanawiać jak to potem zrzucić, żeby skóra na brzuchu nie została....hmmmm....a poza tym kolejne 20 kg przede mną...więc idę coś zjeść, żebym miała siłę je dźwigać
Aga podziwiam poczucie humoru a tak zerio to postaraj sie jednak omijać słodycze bo będzie ci naprawde ciężko to zrzucic nie wspominajać o biednej skórze
cleo28 ...co najdziwniejsze to ja praktycznie nie jem słodyczy...czasami loda w weekend i tyle...nie jem też mięsa......to chyba te frytki codziennie na obiad
Aga ty to jestes ziółko Zjadasz codziennie frytki i takie male zdziwienie skąd taka waga dobre ale chyba czas przeanalizowaćswoja dietke bo naprawde bedzie ci cieżko, wierz mi, wiem co mowię