reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

Ja Sylwestra spedzam w domku z rodzinka;-)Byc moze dolaczy do nas siostra z mezem i synkiem:-)Posiedzimy,pojemy cos dobrego a jak dzieci pojda spac to moze potanczymy troszke i poszalejemy:tak::tak::tak:
A jesli chodzi o fryzjera to mam na sobote:-)

reklama
u na sSylwester też domowy :laugh2::cool2:
Podobnie jak u Kasro i Marti będzie seans filmowy :tak:. I już nie mogę się doczekać

Do fryzjera idę we wtorek. Troszkę podetne i pofarbuję

A jutro .... do lekarza. Mam ropienie w gardle :-(. Ech znowu się zaczyna :baffled:

W końcu umówiłam się do fryzjera :-):-D na poniedziałek :tak: w sumie tylko strzyżenie, moje włosy zdecydowanie muszą odsapnąć od farbowania :no: strasznie mam wysuszone :-( no ale po podcięiu od razu odżyją :-) musze teraz jakąś fajną fryzurkę wymyślić :dry: może fryzjerka mi coś doradzi...

Eno czekam na fotkę;-)

Ja już się do fryzjera za przystępną cene nie dostane:-(

przed świętami byłam u fryzjera koszmar, pasemka takie słabe (cieńkie ) że ledwo je widać, obcięcie tez godne pożałowania, zachciało mi sie iść do Polskiego fryzjera bo tańszy troszke niż miejscowy pierwszy i ostatni raz tam poszłam a jeszcze jakie pani o sobie mniemanie ma ohoo

A ja wczoraj zaszalałam. U mnie w mieście w gazetach ostatnio psioczą na wyprzedaże, ze to fikcja i takie tam. A ja jestem zadowolona zarówno z tego co kupilam jak i z tego ile za to zapłaciłam choć bardziej zadowolona jestem ile zaoszczędziłam i to tez próbuje uświadomić mężowi;-). A teraz chwalenie sie:zawstydzona/y:: spódnica za kolano z bardzo fajnego grubego materiału (chyba tafta) za 59 zł, piżama (spodnie + bluzka) za 44 zeta, dresowe spodnie do chodzenia po domu - 39 zeta, bluzka z krótkim rękawem - 15 zeta, eleganckie spodnie z kantem za jedyne 59 zeta. Wszystko za połowę lub więcej ceny wyjściowej.

Nie zapomniałam o synku, jemu kupilam bluzeczkę z długim rękawem za 19 zeta i super fajna grubą bluze z kapturem za 39 zeta.

Nie naleze do kobiet ktore uwielbiają zakupy ubraniowe, po protu ide do sklepu jak czegos potrzebuje, wiec wszystko to co wyżej nabyłam w jedym sklepie:-). Jestem mega zadowolona:-):-). Bo sie nie nabiegałam i nie namierzyłam bez potrzeby.

reklama
moze reserved? albo h&m? tam nałatwiej jest kupic wszystko dla wszystkich, a jak sa wyprzedaze na dzieciecym to az milo taaaaaakie ceny:-D

gratuluje zakupow,tylko teraz klopot z tym mezem:-D

Do góry