reklama
stefanna
Marcóweczka '08
A oto kilka fotek z wczorajszej sesji w naszym domku, hehe:-)
:-)
Salon:
Jadalnia:
Kuchnia (po lewej stronie będzie jeszcze spiżarka i toaleta):
Zadowolony inwestor w holu:-):
I szczęśliwa inwestorka:
A na koniec najmniejsza pociecha, która po raz pierwszy była na budowie:

Salon:

Jadalnia:

Kuchnia (po lewej stronie będzie jeszcze spiżarka i toaleta):

Zadowolony inwestor w holu:-):

I szczęśliwa inwestorka:

A na koniec najmniejsza pociecha, która po raz pierwszy była na budowie:

stefanna
Marcóweczka '08
Asze już się nie mogę doczekać, heheStefanna ale będzie parapetówa!!!:-):-)

Mrowa1 jak tu się nie cieszyć skoro wszystko idzie jak po maśle?!

beti1982
III'2008 i IV'2010
Oj macie się z czego cieszyć... tyle przestrzeni... 

ninjacorps
Marcóweczka 2008
(a na marginesie - po tej inwestorce to wcale nie widać, że niedawno byla w ciąży.. laseczka niesamowitapozazdrościć figury!)
Potwierdzam, potwierdzam!

Stefanna - uwierz, że strasznie cieszy jak widać kogoś z taką miną jak Twoja na zdjęciach :-):-):-):-):-)
Oby tak dalej Wam szło!
Skaba - i Tobie jako startującej powodzonka życzę!

Życzę nam wszystkim, żebyśmy szybko mogły się cieszyć nowym domkiem jak Mrowa! :-)
reklama
stefanna
Marcóweczka '08
Dziewczyny nie przesadzajcie, bo mnie zawstydzacie...

Nie powiem żebym narzekała, ale ze mnie żadna laska, bo niestety zostało tu i ówdzie...
Weronikaa co do przestrzeni to mały nasz domek nie jest - na parterze mamy 112m, ale staraliśmy się wszystko przemyśleć.
Nie chcieliśmy zbędnych i zbyt dużych pomieszczeń (salon ma np. około 25m, więc wcale nie jest duży). Na zdjęciu wydaje się ogromna przestrzeń, ale między salonem a jadalnią będzie częściowa ściana z kominkiem, takim na przestrzał - moje kolejne marzenie

No i powiem Wam jeszcze, że zdecydowaliśmy się na drewniane schodki, które baaaardzo nam się podobają. :-):-):-)
Jutro podpisujemy umowę na okna, więc klamka zapadła i mój znienawidzony temat 'mamy z głowy';-)! A wczoraj nasz wykonawca obiecał nam, że do końca sierpnia będziemy mieć domek z stanie surowym zamkniętym - mam nadzieję, że tak będzie

Weronikaa co do przestrzeni to mały nasz domek nie jest - na parterze mamy 112m, ale staraliśmy się wszystko przemyśleć.

No i powiem Wam jeszcze, że zdecydowaliśmy się na drewniane schodki, które baaaardzo nam się podobają. :-):-):-)
Jutro podpisujemy umowę na okna, więc klamka zapadła i mój znienawidzony temat 'mamy z głowy';-)! A wczoraj nasz wykonawca obiecał nam, że do końca sierpnia będziemy mieć domek z stanie surowym zamkniętym - mam nadzieję, że tak będzie

Podziel się: