reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

reklama
A oto kilka fotek z wczorajszej sesji w naszym domku, hehe:-):-D:-)

Salon:
img8554cu6.jpg

Jadalnia:
img8555dj7.jpg

Kuchnia (po lewej stronie będzie jeszcze spiżarka i toaleta):
img8558bh9.jpg

Zadowolony inwestor w holu:-):
img8557qj3.jpg

I szczęśliwa inwestorka:
img8575ke1.jpg

img8571am7.jpg

img8594kw3.jpg

A na koniec najmniejsza pociecha, która po raz pierwszy była na budowie:
img8580tb4.jpg

Stefanna to kiedy mozemy wpasc na małe co nieco;-):-D
inwestorom usmiech nie schidzi czyli zapewne wszystko tak jak trzeba:tak::happy:

stefanna rewelacja!! rzeczywiście widać zadowolenie na twarzy inwestorów:-):-):-) oby tak dalej!:-) (a na marginesie - po tej inwestorce to wcale nie widać, że niedawno byla w ciąży.. laseczka niesamowita:-D:-D:-D pozazdrościć figury!)

Stefanna - ogromny będzie domek, no chyba że tak to na fotkach przestrzennie wygląda.
No i jak pisała Skaba - laseczka jak się patrzy :-):rofl2:

(a na marginesie - po tej inwestorce to wcale nie widać, że niedawno byla w ciąży.. laseczka niesamowita:-D:-D:-D pozazdrościć figury!)

Potwierdzam, potwierdzam! :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Stefanna
- uwierz, że strasznie cieszy jak widać kogoś z taką miną jak Twoja na zdjęciach :-):-):-):-):-)
Oby tak dalej Wam szło!

Skaba - i Tobie jako startującej powodzonka życzę! :tak::tak::tak: Weronicee oczywiście też, chociaż ona to już zaprawiona w bojach doświadczona inwestorka :laugh2:)

Życzę nam wszystkim, żebyśmy szybko mogły się cieszyć nowym domkiem jak Mrowa! :-)

reklama
Dziewczyny nie przesadzajcie, bo mnie zawstydzacie...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nie powiem żebym narzekała, ale ze mnie żadna laska, bo niestety zostało tu i ówdzie...:rolleyes2:

Weronikaa co do przestrzeni to mały nasz domek nie jest - na parterze mamy 112m, ale staraliśmy się wszystko przemyśleć.:tak: Nie chcieliśmy zbędnych i zbyt dużych pomieszczeń (salon ma np. około 25m, więc wcale nie jest duży). Na zdjęciu wydaje się ogromna przestrzeń, ale między salonem a jadalnią będzie częściowa ściana z kominkiem, takim na przestrzał - moje kolejne marzenie:rofl2::rofl2::rofl2:
No i powiem Wam jeszcze, że zdecydowaliśmy się na drewniane schodki, które baaaardzo nam się podobają. :-):-):-)
Jutro podpisujemy umowę na okna, więc klamka zapadła i mój znienawidzony temat 'mamy z głowy';-)! A wczoraj nasz wykonawca obiecał nam, że do końca sierpnia będziemy mieć domek z stanie surowym zamkniętym - mam nadzieję, że tak będzie:wink:

Do góry