kasik25 zrobiliście cudny pokoik chłopakom

;-)

! Bardzo mi się podobają takie kolorki:-)
ninjacorps mam nadzieję, że stawiają już ścianki i humorek Ci się poprawił!

Dzielna kobitka jesteś, więc uszy do góry, bo na pewno dasz radę ten domek zbudować - zobaczysz jeszcze będziesz z siebie dumna

!!! A z budową tak to już jest: raz wytargujesz fajną zniżkę, a drugim razem przepłacisz - wychodzi na jedno, hehe
Skaba1 fajnie, że Panowie tak Ci doradzają!:-) To niedługo strop zalewasz, albo już zalałaś...?

Nasi górale też są doświadczeni i nie raz doradzają nam rozwiązania, które bardzo często oznaczają dla nich więcej pracy. Ale widać, że chcą żebyśmy byli zadowoleni i nie mieli problemów w przyszłości. A na piach to też wydaliśmy ponad 4 tys. i był to dla nas wielki szok, bo w ogóle nie liczyliśmy się z taką kwotą

...
A u nas znowu zaczyna się coś ruszać - co mnie oczywiście baaaardzo cieszy

!!! W zeszłym tygodniu wylali nam taras (ogrooomny, ale piękny będzie) no i mamy już schodki od wejścia i z tyłu garażu. Jutro stawiają kominy, a za tydzień zaczynają więźbę!:-) Nie chcę zapeszać, ale jak dobrze pójdzie to w lipcu będziemy mieć daszek, jupi jupi

!!!
Wczoraj musieliśmy kupić cegłę klinkierową na kominy. Powiem krótko: koszmar... Lataliśmy z dachówką i przykładaliśmy po kolei i albo dostawa na wrzesień, albo brak pełnej, albo dziurawki i w koło Macieju coś nie tak..

Dwie godziny nam to chyba zajęło, brrr W końcu wybraliśmy taką, która spodobała nam się jako pierwsza, ale po przyjściu do domu popadłam w depresję, bo na stronie producenta znalazłam opis, że ta cegiełka jest brązowo-niebieska

! Nie spałam pół nocy... Mężuś widział ją dzisiaj na budowie i stwierdził, że jest śliczna i będzie pasować, ale ja nadal mam wątpliwości...