reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

Stefanna - super. Wanna strasznie mi się podoba, ale bardziej jako "mebel". Ja zakręcam kran jak myję zęby to gdzie tam bym tyle wody nalała... Takie lekko eko-zboczenie moje... ;-)
Zazdroszczę tego wybierania płytek! :-D:-D:-D No ale w końcu ja zaczęłam budować od czerwca, więc muszę cierpliwie czekać.. :sorry2:
Czy te płytki w szarościach będą z trawertynu? Bo ja na razie, do dolnej łazienki mam oko na właśnie takie. Drugą łazienkę chcę biało-czerwoną a do pralni kupię najtańsze płytki, jakie uda mi się znaleźć ;-)

reklama
Ninja - niebawem i Ty będziesz bledła przy wyborze płytek :-D;-)
A co do płytek i pralni - my kupiliśmy najtańsze jakie zna:cool:leźliśmy w Praktikerze - hihihihi za 18 zera/m2:-)

Stefanna w środku juz bardzo domowo sie robi:tak: płytki piękne ale wiem ze ceny sa niektórych kosmiczne :no: my kupilismy w ramach anszych możliwości bo ajk bym chciala te co by mi sie podobały to ... lepiej nie mówic:-p:-D
tylko te szarości mi sie nie podobaja tak "zimno" mi sie wydaje:sorry2:
a bardzo podoba mi sie ten drugi przysznic miodzio:tak:

Stefanna, postarali się tynkarze:tak: fajna wanna i ładnie zabudowana mozaiką... no i niezłe pomysły na urządzenie reszty domku...:tak: myślałam, że ściągnę sobie tą beżową mozaikę do kuchni:-p ale cena mnie powaliła:sorry2:

No właśnie Ninja jeszcze trochę i będziesz biegała po sklepach tak, jak ja i będziesz przeżywała rozterki co wybrać, hehe:-D:-D I tak Cię podziwiam Kochana, a mój Mąż to dopiero - w tak krótkim czasie wystawiłaś taki piękny dom i to sama!!!;-):tak:
Jeśli chodzi o wodę, to przy myciu ząbków robię to samo co Ty!;-) Ale uwielbiam od czasu do czasu zrelaksować się w wannie pełnej ciepłej wody...:cool2: Dlatego stwierdziłam, że jedna w domu musi być, bo pod prysznicem kąpać dzieciaczki to tak średnio mi się widzi... Ale z kolei przy naszej sypialni zaplanowaliśmy tylko prysznic, bo wydaje nam się to praktyczniejsze rozwiązanie!
A co do płytek to najtańsze są w marketach typu Obi, Praktiker i Castorama. Ja tak jak Weronika mam upatrzone w Obi za 17,90zł i planuje takie właśnie kupić do kotłowni, spiżarni i garażu...

Mrowa cieszę się, że prysznic Ci sie podoba - mi również i to baaardzo, hehe:-D:-D A co do szarości i grafitów to teraz jest na topie i wszędzie wystawki są zrobione w tej kolorystyce...:dry: Owszem widziałam kilka ładnych wnętrz w tych kolorach i nie powiem - podobały mi się one, natomiast nigdy nie urządziłabym w ten sposób swojego domu...:no: Ja pozostaję wierna moim brązom, bo zależy mi żeby było ciepło i przytulnie... Do tego jasne beżowe kolorki i będzie git!:-)

Beti dzięki - teraz dopiero domek zaczyna wyglądać jak domek...!;-):tak:
A o której mozaice mówisz, bo Dune znalazłam po 31,90 za sztukę (30x30), a tej z Lafaenzy to nie sprawdzałam, ale musi być droga, bo gres na podłogę kosztował 149zł....:sorry2:

Ninja no to pobiłaś nas z tym Praktikerem, hehe:-D:-D
Taniej nie znajdziecie... gdzie ja to kiedyś słyszałam...?!;-):tak:

Beti dzięki - teraz dopiero domek zaczyna wyglądać jak domek...!;-):tak:
A o której mozaice mówisz, bo Dune znalazłam po 31,90 za sztukę (30x30), a tej z Lafaenzy to nie sprawdzałam, ale musi być droga, bo gres na podłogę kosztował 149zł....:sorry2:
Właśnie pisałam o Lafaenzie:tak: poszukam jakiegoś tańszego odpowiednika:tak:
To Ty Stefanno pisałaś, że robicie kominek... i jaką w końcu zdecydowaliście się obudowę
:confused: ja właśnie szukam jakiś płytek, aby obudować mój, ale już sama nie wiem :-(

Beti kominek będę dopiero projektować, ale myślę o czymś prostym i nowoczesnym.
Tu znalazłam kilka fajnych projektów - wejdź sobie na ich stronkę - może znajdziesz coś dla siebie!;-):tak:

W489_v2.jpg

W360_v2.jpg

W559_v2.jpg

W737_v7.jpg

W632_v1.jpg

W753_V2.jpg

W417_V1.jpg

W663_V4.jpg

reklama
Stefanna aż mi dech zaparło takie piękne cuda nam tu wklejasz!! Kurczę człowiek by musiał co roku robić remont łazienki bo co rusz to nowe piękniejsze płytki robią:tak:
A te kominki cuda...najbardziej spodobał mi sie ten narożnikowy... no cud po prostu!!:tak::tak:

Do góry