reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

reklama
Hej Dziewczyny!
Cieszę się, że ogród Wam się podoba, no i cieszę się że mam już to z głowy, bo aż się boję myśleć co byście u mnie wymyśliły, hehehe:-D:-D:-D:-D

No mój mąż to nawet chciał taki mini-kort tenisowy zrobić :-) Całą zimę mamy na przemyślenia, to chyba wystarczy czasu ;-)

Beti oczywiście plac zabaw musi być :-) tylko na początek musi być to bezpieczny plac zabaw, bez huśtawki i drabinek, żeby Basia sobie krzywdy nie zrobiła. Więc ewentualnie mała zjeżdżalnia, piaskownica no i nie wiem co jeszcze. Chcę zrobić tak, żebym nie musiała cały czas stać im nad głowami i patrzeć czy coś złego się nie stanie.

Stefanna - piękna aranżacja ogrodu :-)

AsiaM - u nas będzie plac zabaw tzw. "na głęboką wodę" - sznury, drabinki i łańcuchy - matka się wyszalała to i dziecku nie zabroni (chociaż matka ma parę szwów na głowie, bo była bardzo "kontuzyjna" to może jeszcze to przemyśli... :-p)

U nas ocieplają poddasze ale po 3 godz. dziennie więc pewnie się 2 miesiące zejdzie :sorry2:
Za 2 tygodnie kotłownia i wylewki.

Wiecie co? Ja to chyba mam dosyć... Już mnie to coś nie cieszy.. :zawstydzona/y: I zastanawiam się, czy dobrze zrobiłam zaczynając tę budowę...

Beti kominek nabiera po woli kształtów, ale jak tylko będzie gotowy ( a to pewnie zejdzie jeszcze:wściekła/y:) to cyknę fotkę ;-)

WoW kobitki, ale Wy macie pomysły :-D:rofl2::-D
Ninja - jakoś Twój pomysł ze sznurami na ogródek dla Tymona mnie nie zdziwił i te szycia na głowie :-D:happy2:
A jak tam tynki wyszły?

ninja chyab kazdy tak czasem ma.. ale poczekaj tylko jak zacznie sie temat dekoracji wnętrz i meblowania! na pewno odżyjesz:-)

Asia ja tam od razu taki domek ze zjeżdżalnią, piaskownicą i ścianką wspinaczkową znalazłam (jest chyba na którejś wizualizacji), więc tak jak Ninja chyba rzucę dziewczyny na głęboką wodę, hehe:-D:-D Zresztą moja Zuźka lubi takie atrakcje! No i jeszcze musi być basen - jak ją odkładam spać i mówię jej "kolorowych snów i niech Ci się przyśnią aniołki" to mi odpowiada, że "Aniołki w basenie":rofl2:, więc nie przeżyłaby gdyby tego basenu nie było...;-)

Ninja widzę, że dopadł Cię typowy dołek budowlany...:-( Nic się nie martw Kochana - przechodziłam to już ze trzy razy i Cię pocieszę, że szybko minie (na bank jak zrobisz kolejną rzecz na budowie) i na pewno jeszcze nie raz Cię dopadnie, więc się przyzwyczaj Kobieto Budująca!;-):tak:
A swoją drogą to czemu ocieplasz poddasze przed wylewkami??? Powinno się odwrotnie, bo wełna "wpije" Ci całą wilgoć jak będzie już ułożona i zrobisz wylewki...:sorry2: No chyba, że jakoś to zabezpieczasz lub zabudowujesz od razu z gk...

Weronikaa ja też czekam z niecierpliwością na fotki kominka! Pogoń no tego Mężusia do roboty, bo my tu już przebieramy nóżkami!:-)

A u nas Panowie robią instalacje i w przyszłym tygodniu mają być wylewki, ale napiszę Wam o tym jutro, bo mi się oczęta same zamykają.....

ninja chyab kazdy tak czasem ma.. ale poczekaj tylko jak zacznie sie temat dekoracji wnętrz i meblowania! na pewno odżyjesz:-)

hahahaa, dopiero wtedy się załamię jak zobaczę stan naszego konta :baffled: i zacznę się zastanawiać jak to ogarnąć... No ale łóżko 160 x200 mamy, Tymon ma swoje, więc na początek starczy :-p

reklama
Ninja co sie martwisz najwazniejszy mebel w domu masz a zjesc to i na kartonach mozna:-D:-D:-D
Nie bedzie tak zle pojdziesz do pracy bedzie Wam latwiej najwazniejsze ze na swoim:-):-):-):-)Reszta sama przyjdzie nie od razu Rzym zbudowali
No i znajac Ciebie juz Ty cos wykombinujesz....

Ostatnia edycja:
Do góry