reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może Czę-100-chowa???:)

reklama
To zapraszam do mnie na kilka dni:tak:
Mojego męża kuzynka też ma problem ze swoim synkiem niejadkiem:yes: , treściwe jedzenie blee, ale za to słodycze mniam mniam:tak: , ach te dzieci:-)
Niestety, ale :no:
Oj, to z Ani łobuziak się robi, ale mój mały też ostatnio coś zaczyna gryźć co prawda nie w cycusia, ale po innych partiach ciała

brawo byle tak dalej jo-anna-on, zobaczysz za kilka dni Ania zapomni o cycusiu.:-) :tak:
Chyba wybiorę się do dentystki, a mam taką zaprzyjaźnioną, niech mu obejrzy ząbki. Tylko nie wiem czy Daruś sobie pozwoli, on taki nietykalski:-D :tak:
Jeszcze raz gratulacje dla zdolnej i pojętnej Ani:-)
Może we wtorek wybierzemy się wkońcu na szczepionkę
Ania zapewne była podekscytowana zakupami, dlatego tak późno poszła spać;-)

Ten kombinezon to z Mariquity?, więc nie dużo zapłaciłaś:tak: :baffled: , ja widziałam też z tej firmy, ale kosztował 210zł:szok:
To zima może już przyjść, Ania już jest przygotowana na jej przyjęcie w przeciwieństwie do mojego Darusia:yes:
Ze względu na dzisiejszą pogodę nie wybraliśmy się na giełdę:wściekła/y:
Emotikonki działają :szok: :-) :-D
Tak, to z Mariquity. Jeden z tańszych modeli ale nie ma co przepłacać. Rozmiar mniejszy to cena mniejsza. Ta sama kurtka rozmiar 92 już 30 zł drożej. Tu masz linka do kurtki i spodenek z kolekcji doggy dog: mariquita
A zima lepiej niech nie przychodzi jeszcze, przecież nie wszyscy są na nią jeszcze przygotowani ;-):tak::-D.
Pogoda faktycznie paskudna wczoraj była. Nawet na spacer nie było można wyjść za specjalnie.
A co zrobiłaś, ze działają CI emotikonki?

To zapraszam do mnie na kilka dni:tak:
Mojego męża kuzynka też ma problem ze swoim synkiem niejadkiem:yes: , treściwe jedzenie blee, ale za to słodycze mniam mniam:tak: , ach te dzieci:-)
Niestety, ale :no:
Oj, to z Ani łobuziak się robi, ale mój mały też ostatnio coś zaczyna gryźć co prawda nie w cycusia, ale po innych partiach ciała
Dzięki za zaproszenie ;-);-).
Istna gehenna z takimi niejadkami. Słodycze mogę dać ale tylko w małej ilości i nie jako posiłek główny (nie zjadłaś obiadku to zjedz czekoladkę -nie nie nie :wściekła/y::szok:) ale powiedzmy deserek.
Ania to coraz większy łobuz :baffled::sick::eek::szok::errr:. Coraz wyżej może sięgnąć więc coraz więcej może sobie wziąć. A co do gryzienia to na razie na szczęście tylko w cycek, nieraz w nos jak "daje buzi" :growl:.

reklama
brawo byle tak dalej jo-anna-on, zobaczysz za kilka dni Ania zapomni o cycusiu.:-) :tak:
Chyba wybiorę się do dentystki, a mam taką zaprzyjaźnioną, niech mu obejrzy ząbki. Tylko nie wiem czy Daruś sobie pozwoli, on taki nietykalski:-D :tak:
Może we wtorek wybierzemy się wkońcu na szczepionkę
Oj, chyba tak szybko nie zapomni o cycusiu :wściekła/y::-:)no::sick:....
Jak masz zaprzyjaźnioną dentystkę to może Daruś da sobie zajrzeć do ząbków osobie, którą powiedzmy, że zna. U nas gorzej bo ten dentysta to obcy chłop.
Oby udało się Wam w końcu z tą szczepionką.

Do góry