Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, treściwe jedzenie blee, ale za to słodycze mniam mniam
, ach te dzieci:-)
Cześć Kociak. No mało nas tu trochę. Ale dajemy radę ;-)Czsesc dziewczyny
widze ze tylko jestesmy 3 z czestochowy
ja mieszkam na stradomiu
a kolo lisinca codzienie przejezdzam do pracy![]()
:-).Tak, to z Mariquity. Jeden z tańszych modeli ale nie ma co przepłacać. Rozmiar mniejszy to cena mniejsza. Ta sama kurtka rozmiar 92 już 30 zł drożej. Tu masz linka do kurtki i spodenek z kolekcji doggy dog: mariquitaTen kombinezon to z Mariquity?, więc nie dużo zapłaciłaś![]()
, ja widziałam też z tej firmy, ale kosztował 210zł
![]()
To zima może już przyjść, Ania już jest przygotowana na jej przyjęcie w przeciwieństwie do mojego Darusia![]()
Ze względu na dzisiejszą pogodę nie wybraliśmy się na giełdę![]()
Emotikonki działają:-)
![]()

.Dzięki za zaproszenie ;-);-).To zapraszam do mnie na kilka dni![]()
Mojego męża kuzynka też ma problem ze swoim synkiem niejadkiem, treściwe jedzenie blee, ale za to słodycze mniam mniam
, ach te dzieci:-)
Niestety, ale![]()
Oj, to z Ani łobuziak się robi, ale mój mały też ostatnio coś zaczyna gryźć co prawda nie w cycusia, ale po innych partiach ciała

) ale powiedzmy deserek.
:sick:

. Coraz wyżej może sięgnąć więc coraz więcej może sobie wziąć. A co do gryzienia to na razie na szczęście tylko w cycek, nieraz w nos jak "daje buzi"
.Oj, chyba tak szybko nie zapomni o cycusiubrawo byle tak dalej jo-anna-on, zobaczysz za kilka dni Ania zapomni o cycusiu.:-)![]()
Chyba wybiorę się do dentystki, a mam taką zaprzyjaźnioną, niech mu obejrzy ząbki. Tylko nie wiem czy Daruś sobie pozwoli, on taki nietykalski![]()
![]()
Może we wtorek wybierzemy się wkońcu na szczepionkę
:-