jo-anna-on
Pindory i godody
Ja jestem rocznik '77. Jedna dzidzia przed 30tką a druga po 30tce. Czas leci i nie ma na co czekać ;-). Anięurodziłam jak miałam 28 lat. A że dzieci odmładzają to prawda 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tata dzis połozył płytki na balkonie a w pn albo wt bedzie kładł fugi.we wtorek albo srode beda kłasc mi panele w przedpokoju i to bedzie na razie koniec remontow.Oczywiscie nie obyło sie bez zgrzytow-fachowcy maja to do siebie,ze co innego mowia a co innego robia

byłysmy wczoraj i dzie..Julii bardzo sie tam podobało.
zwir jest dosc meczacy ale ja na spacery chodze w obuwiu sportowym wiec no problem..choc fakt faktem,buty po spacerze do prania
Julii za to bardzo podoba sie przesypywanie zwirku do wiadereczka i miedzy paluszkami...gorzej jak sie musi raczkami podeprzec,bo ja wtedy kamyczki kłuja.
odpocznij na zapas bo przy maluszku i Ani to juz czasu bedzie mniej..A kiedy masz termin?I jakie imie wybraliscie?Jest juz decyzja?
bądź sypać w tym pociągu
.
Zaczynam myslec o takiej leciuchnaej spacerowce parasolce.Ta jest fajna ale po złozeniu zajmuje wiecej miejsca niz taka zwykła parasolka.I wszedzie ja mozna zabrac.