reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może Czę-100-chowa???:)

Prom – wracamy do „domku”
915ds2.jpg

Molo w Międzyzdrojach
916nx7.jpg

Ciuchcia retro – Ania pierwszy raz w pociągu
917ur7.jpg

SZTORM – WOW!!!
920dw3.jpg

Pracuję ciężko… i nikt mi nie zapłaci ;-)
922tu3.jpg

Tuż przed wyjazdem – Ania wcina starą bułkę zostawioną dla ptaszków
923cd3.jpg

I to już koniec – w Poznaniu
924uv0.jpg

reklama
Witaj Asiu,
przepraszam, że tak mało się odzywam, ale nie dość, że brak czasu to coś z netem mi się dzieje, nie wiem czy nie będziemy musieli zrezygnować:-(.

Zdjęcia fantastyczne, widać, że wszyscy bawiliście się wspaniale i to prawda, co fajne to szybko mija niestety.

Z opisu widzę, że Ania już woła siku i nie korzysta z pampersów. Gratulacje dla Ani:-)

Ja jestem na urlopie, ale niestety pracowitim, myję okna, sprzątam, a pod koniec czeka nas tapetowanie w dużym pokoju.

Siedzę sama z Darusiem, bo niestety tatuś musiał jeszcze w tym tygodniu do pracy iść, więc jest nam troszkę smutno, ale jako do piątku, wówczas i on będzie miał trochę wolnego.

Postanowiłam oduczyć Darusia sikać do pampersa i dzisiaj odnieśliśmy mały sukces:kupka wylądowała w nocniczku i jedno siuku(niestety tylko jedno), ale nie poddajemy się i odzwyczajamy się dalej.

Pozdrawiam

Aniu najlepsze życzonka, wielkiego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka, szczęścia dużego jak smok, pomyślności na kolejny życia roki miłości, bo ona dostarcza radości.
Od Darusia i jego rodziców

Ilonka Ania dziękuje za zyczenia, za pamięć i pozdrawia.
Dzisiaj nie jestem w stanie już nic napisać. Kładę się zaraz. Ale po niedzieli się odezwę.

wasze dzieciaczki juz duze:tak: a ja swoje jeszcze nosze.
Jestem z Gnaszyna :cool: przyda mi sie kontakt z Wami :elvis: w Czestochowie mieszkam od roku i nie orjentuje sie dobrze w lekarzach i specjalistach:no:.
Ale widze ze zadko tu piszecie. pewnie dzieci pochlaniaja wasz czas:-)

wasze dzieciaczki juz duze:tak: a ja swoje jeszcze nosze.
Jestem z Gnaszyna :cool: przyda mi sie kontakt z Wami :elvis: w Czestochowie mieszkam od roku i nie orjentuje sie dobrze w lekarzach i specjalistach:no:.
Ale widze ze zadko tu piszecie. pewnie dzieci pochlaniaja wasz czas:-)
Mieszkamy niedaleko, jestem z Lisińca.
Jeśli masz jakieś pytania odnośnie lekarzy, postaramy się z Ilonką pomóc. Dostajemy powiadomienia więc postaramy się odpisać, no nie Ilonka?
Pozdrawiam.

CZeść Ilonka.
Zaczęłam łikend :-).
Jak na urlopie czas mija? Byliście w końcu w Zoo?
Jakie macie problemy z netem? Tylko nie znikaj :-(.
Ania korzysta z pampków tylko podczas snu. Ale zdarzają się mniejsze i większe wpadki. Albo np złośliwie nie siądzie na nocnik jak ją o to poproszę i za chwilę majtki mokre. Bunt dwulatka na całego. Aż mi się coś robi. Niech to się skończy. :baffled:
A jak u Darusia z odpampersowywaniem?
Jak tapetowanie wypadło? Może jesteście w trakcie? A moje okna stoją i kwiczą, że są strasznie brudne. Muszę się wziąć za nie po 15-tym.
Dariusz senior dostał już urlop?

Jesteśmy po imprezie urodzinowej. Miałam nie robić ale w końcu było 13 osób. Sama nie wiem, mam mieszane uczucia odnośnie tych imprez urodzinowych. Niby fajnie było się spotkać (przynajmniej z niektórymi) a z drugiej strony to święto ważne dla nas i dziecka i dla nikogo więcej. A z rodziną można się spotkać przy innej okazji. Nasze urodziny np. obchodzimy w gronie najbliższych, jest tort i gorąca kolacja. Ewentualnie imieniny (moje) wyprawiam dla grona znajomych. I tyle.
A jak u Was jest ze świętowaniem urodzin Darusia? Myślicie już coś?

Byliśmy z Anią na święcie pstrąga w Złotym Potoku w zeszłą sobotę. Ania jeździła na kucyku i pociągiem. Chyba mam jakąś fotkę na kucyku i zrobię jak poniżej.

Wkleję kilka fotek ale mam je jeszcze nie obrobione więc uczynię to w najbliższych dniach.

Ten tłok pilegrzymkowo-samochodowy mnie przeraża. Niech już minie ten 15ty sierpień.

Jak dzidziuś siostry?

Pozdrawiam.

reklama
Do góry