CZeść Ilonka.
Zaczęłam łikend :-).
Jak na urlopie czas mija? Byliście w końcu w Zoo?
Jakie macie problemy z netem? Tylko nie znikaj :-(.
Ania korzysta z pampków tylko podczas snu. Ale zdarzają się mniejsze i większe wpadki. Albo np złośliwie nie siądzie na nocnik jak ją o to poproszę i za chwilę majtki mokre. Bunt dwulatka na całego. Aż mi się coś robi. Niech to się skończy.

A jak u Darusia z odpampersowywaniem?
Jak tapetowanie wypadło? Może jesteście w trakcie? A moje okna stoją i kwiczą, że są strasznie brudne. Muszę się wziąć za nie po 15-tym.
Dariusz senior dostał już urlop?
Jesteśmy po imprezie urodzinowej. Miałam nie robić ale w końcu było 13 osób. Sama nie wiem, mam mieszane uczucia odnośnie tych imprez urodzinowych. Niby fajnie było się spotkać (przynajmniej z niektórymi) a z drugiej strony to święto ważne dla nas i dziecka i dla nikogo więcej. A z rodziną można się spotkać przy innej okazji. Nasze urodziny np. obchodzimy w gronie najbliższych, jest tort i gorąca kolacja. Ewentualnie imieniny (moje) wyprawiam dla grona znajomych. I tyle.
A jak u Was jest ze świętowaniem urodzin Darusia? Myślicie już coś?
Byliśmy z Anią na święcie pstrąga w Złotym Potoku w zeszłą sobotę. Ania jeździła na kucyku i pociągiem. Chyba mam jakąś fotkę na kucyku i zrobię jak poniżej.
Wkleję kilka fotek ale mam je jeszcze nie obrobione więc uczynię to w najbliższych dniach.
Ten tłok pilegrzymkowo-samochodowy mnie przeraża. Niech już minie ten 15ty sierpień.
Jak dzidziuś siostry?
Pozdrawiam.