Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

!!! U nas walentynki minęły tak leniwie, ale było bardzo przyjemnie ;-)
? Gdzie Was wcięło??? Halo, halo!!! Laseczki!!! 
! Milego wtorku życzę i do klikania ;-)
W ogóle ostatnio straszna się z niej maruda zrobiła. Zawsze była bardzo wesołym dzieckiem. Prawie nie pamietam jej płaczu. A od 2 tygodni wyje z byle powodu. Może to przez tą chorobę 
No ale moze później moja mama chwilkę z nią zostania to chociaż ja sie przejdę i jakies zakupy przy okazji zrobię. Zmykam papapapaCześć dziewczyny!
Ano jakoś tak pusciej na naszym forum
krycha my tez mieliśmy ciężką nocke. Młoda nie spała od 4 do 6. Nie mam pojecia czemu. Zazwyczaj jak nie chce spać w nocy to sie chce bawić, a dziś tylko strasznie marudziłaW ogóle ostatnio straszna się z niej maruda zrobiła. Zawsze była bardzo wesołym dzieckiem. Prawie nie pamietam jej płaczu. A od 2 tygodni wyje z byle powodu. Może to przez tą chorobę
My na szczescie mieszkamy w bardzo spokojnym miejscu. Nawet samochody rzadko jeżdżą![]()
No a dziś taka piekna pogoda, a my dalej siedzimy w domu, bo Zosia dalej chora. Zwariować możnaNo ale moze później moja mama chwilkę z nią zostania to chociaż ja sie przejdę i jakies zakupy przy okazji zrobię. Zmykam papapapa
... Najważniejsze, że pospała ponad dwie godzinki, więc jest w miarę, w miarę! A zaraz będziemy się zbierać na kolejny krótki spacerek, tym razem lecimy po mojego M do pracy - my się dotlenimy, a Jemu będzie milej wracać z nami do domku, no i o te 15 minut dłużej będziemy się widzieć ;-)Nie mam czasu na zaglądanie tutaj...
Mignęło mi tylko że pytałyście o pediatrę - tez chodzimy do Koźbiała, jest na prawde sympatyczny... jedyna wada to to że trudno sie do niego dodzwonić ... no i cześto godziny wizyt są nieco nie dla dzieci np 21:00

Wpadam zapytać czy jest tu jakaś mama niejadka ... dzisiaj ręce mi opadły, bo mój dziec nie dosc że chudy z natury, to świeżo przebytej po grypie jelitowej wygląda jak przeźroczysty, a dzisiaj postanowił oprotestować jedzenie - osiwieję przedwcześnie- wszystko jest "nieeeeeee" ... macie jakieś pomysły na podkręcenie apetytu?
! Cierpliowści i powodzenia życzę ;-)
! Wiem, że nie za długa, ale wierzę, że pomoże
...