Hello, czuje się dobrze, dzidzia coraz bardziej sie ruszaMpik82, robiłaś już to usg 3D? Mogę zapytać gdzie? Bo Wróbel na urlop się w tym okresie, co my będziemy, wybiera (chociaż jeszcze sobie do Niego przedzwonię, może coś się zmieniło) i tak myślę gdzie w takim razie teraz się wybrać... Wiem, że w okolicach Zus'u jest przychodnia gdzie robią takie usg, wiesz może coś na ten temat? No i jak się czujesz????
co do 4D jeszcze nie bylam, dzwonilam w dwa miejsca i na walbrzyskiej wlasnie u wrobla, robią dopiero po 28tc
a tam kolo zusu- podhcorążych- już moglbym isc- 200zł + 50zł za opis jak się chce
juz niedlugo ide tez na badania-w tym na krzywa cukrowa -ponoc slodkie jak cholera, ale dowiedzialam sie ze mozna ze soba wziasc cytrynke, i wtedy smakuje jak lemoniadka
co do basenów
Mam tez zamiar zapisac sie do szkoly rodzenia na konopnickiej- koszt 200zl spotkan jakies 5,6..
a ten wulkan, plus u nas powodzie ,,,, to juz się w głowie nie mieści - normalnie jakiś ARMAGEDON ..
Buziaczki
...

:-)! Jakoś tak mało piszecie...

Mało czasu spedza teraz z Zosią i mała strasznie sie wkurza. Cały czas woła za tatusiem. Ona jest taka tatusiowa córeczka. Ja z okazji Dnia Matki ide z młodą na szczepienie;-)A tak po cichu licze ze tatus jutro wymysli cos z okazji Dnia Matki;-);-)
) Tylko ze Zoska spała w ni tylko pół roku. Potem wymienilismy na turystyczne z materiału. Młoda w nocy strasznie sie wierciła, ciagle uderzała w szczebelki i przez to czesto wybudzala. Teraz moze sie wiercic do woli. Ona jest straszna wiercipetka. dzis w nocy wzielismy ja do siebie do łozka. Budze sie rano i nie widze Zoski. Znalazłam ją u nas w nogach :-) A na wozek juz sie zdecydowaliscie. Jaki zamierzacie kupić?
My to raczej preferujemy czynny wypoczynek: spływy kajakowe, wycieczki po górach itp. Marzy mi sie spływ kajakowy, no ale z małym dzieckiem to niemożliwe. Może jak podrosnie;-)