Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

! A jak z jego wagą? Lekki jest? Wiesz, no terminy mam trzy - 30.08, 05.09, 09.09, więc pod koniec sierpnia muszę już być w gotowości ;-)! Ale widzę, że Ty masz termin coraz bliżej mojego, a nawet wcześniej z okresowego :-), ale najważniejsze żeby dzieciaczki zdrowe się urodziły i żeby siedziały w brzuszkach (choć to mało wygodne dla nas) jak najdłużej
A jak Ty się czujesz?
! Sen mnie łamie, najchętniej zakopałabym się pod kocyk, ale se ne da...krycha co do wozka to tak
Ja nastepna wizyte mam 30lipca bedzie 34t2d
- podwozie - stalowo-aluminiowa rama z super elastycznym zawieszeniem (waga ramy - 9,8kg),
- sztywna gondola dla niemowlęcia (waga gondoli - 4,2kg),
- nadwozie spacerowe z możliwością wpinania przodem lub tyłem do kierunku jazdy (waga części spacerowej - 4,3kg),
i ciekawe czy zrobi mi ktg bo jeszcze nie mialam.
Termin z OM mam na 8ego,, ale ostatnio wlasnie cos mowil ze 02.. zobaczymy
zaczynam sie juz stresowac eh Dzidzia caly dzien szaleje w brzuchu, najbardziej jej sie podoba jak leze,, siedziec za bardzo nie moge bo dostaje kuksance pod zebraehh lobuziara
pozdrawiam
...)
, ech... Dobrze, że już niedługo kolejny i to trzy - dniowy
;-)!

wakacyjna cisza 

??? Gdzie Was wywiało???

, ale powoli, powoli i z tym się uporam...Hello
ja mało siedze na necie, odkad przyjechala moja mama:-) Mężuś wyjechał do Gdyni, wraca 16ego i mamuska z grecji przyjechala, by mi towarzystwa dotrzymać, zebym sama nie była- zostaje do ok 24wrzesnia))
w czwartek byłam u doktorka - moja niunia wazy ponad 2,5kg i termin z usg 31sierpnia- w 34,1d byla duza jak na 36,4d tak mi gin powiedzial.. mam nadzieje ze ten termin to tak duuzo nie bedzie mi się przesuwałhe
a jak u ciebie???
będziesz mogła troszkę odsapnąć po porodzie! Ło rany, jak Ci się te terminy zmieniają 
teraz z zapartym tchem będziesz czekała na każdy! Cierpliwości życzę!!!! Ja, szczerze mówiąc, mam już tak niewielkie jej pokłady, że nie wiem jak jeszcze ten czas przetrwam, ech! Ale damy radę, nie ;-)?