reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Ja pracowalam kiedys w Legnicy...kurka jaka to byla ulica...
Wiezowce kolo bylego wojewodzkiego szpitala.
U fryzjera
Ile to lat temu bylo
Dojezdzalam z Lubina.Ehh...nie bylo latwo.
Wiezowce kolo bylego wojewodzkiego szpitala.
U fryzjera

Ile to lat temu bylo

Dojezdzalam z Lubina.Ehh...nie bylo latwo.
Hej babeczki!
Właśnie wyszłamz Paula ze szpitala (miała wycinane migdałki)
no a wzwiązku z tym że przy okazji rozwinęło sie zapalenie oskrzeli w domu wielka kołomyja!!!!!
Szcvzerze powiedziawszy jestem wykończona. Małyt łazi za mną jak cień i nic tylko nqa ręce!!!
Dzisiaj pisze z doskoku. Mam nadzieje ze jak wszystko sie unormuje to bede już normaslnie klikać!!!
Pozdrowionka!
Właśnie wyszłamz Paula ze szpitala (miała wycinane migdałki)

Szcvzerze powiedziawszy jestem wykończona. Małyt łazi za mną jak cień i nic tylko nqa ręce!!!
Dzisiaj pisze z doskoku. Mam nadzieje ze jak wszystko sie unormuje to bede już normaslnie klikać!!!
Pozdrowionka!

reklama
xmamuska ja normalnie tez nie znosze takiej ciszy ale chwilowo nie mam kiedy klikac U Pauli rozwinęło sie zapalenie płuc, do tego właśnie przed chwila dowiedziałam się że wynik na wymaz z gardła jest zły - nie wiem dokładnie co i jak ale dla mnie to już koszmar. Krąży mi po głowie jedno - gronkowiec!!! Jestem przerażona !!!! I póki co mam mega doła!!!!Później postaram napisać się coś więcej choić nie obiecuje bo posypał mi sie komputer i jestem w trakcie rekonstrukcji, na chwile obecną nawet buźki mi sie nie wstawiają 

Pozdrawiam!