reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Lenna, Puchatko, miło Was widzieć :-)Pozdrawiam Was serdecznie :tak:
Ataata, najlepsze życzenia dla mamy :tak::-)
Piszesz o tych pudłach...hmmm...nie dziwię się :-p;-) ale to i tak dziecko anioł jest :tak:
A ja dopiero śniadanie wcinam i zaraz do mamy lecę :tak:
Później mojego M. pakuję, bo wyjeżdża do roboty do Gdańska:-(, więc znów 2 tygodnie będę sama :-( Smutno tak :-(

reklama
Ataata moje gratulacje!!!

Kiniusia za Ciebie trzymam kciuki i za inne staraczki też....;-);-);-)

Lenka, Puchatko kiedyś był tu ruch jak w ulu po 20 stron dziennie....;-)
Puchatko pamiętam imprezkę na cześć Puchaciątka....;-)
Fajnie, że wąteczek znowu pomału wraca do życia....;-):-D

A to na szczęście dla staraczek;
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Witajcie
Jestem tu poraz pierwszy i wybaczcie jak coś zrobię nie tam. Byłam dziś zdeterminowana żeby tu coś od siebie napisać - udało się i jestem;-). My staramy się od przeszło dwóch lat i mam laparoskopię już za tydzień tzn. 7 września i jestem caraz bardziej zdenerwowana tym co będzie i co wyjdzie. Wszyscy dookoła są w ciąży, rodzą dzieci, a ja dalej w tym samym miejscu. Mówią, że trzeba wierzyć, starać się no i być cierpliwym... a ja mam już dość tego czekania, odliczania czasu do następnej misiączki i wogóle... Chcę już natychmiast....... czy ktoś zna odpowiedź kiedy to będzie, kiedy będzie najpiępniejszy okres w moim życiu, kiedy najważniejsze będzie to "coś" we mnie...więcej może dziś nic nie piszę bo się poryczę:-(
To trzymam kciuki

Hej lasencje ;-):-)
Beatko, dzięki za fluidki, aby się przydały...:tak:
Biedroneczko, a może @ wcale nie przyjdzie...;-) Trzymam kciuki :tak:
Aania, hej hej :-)
No i kolejny weekend mija :-(
Mój właśnie wyjechał, teraz będę siedziała jak na szpilkach przez kilka godzin, zanim dojedzie na miejsce :-(
Dziewczyny, zdradzę Wam mój mały sekret ;-) 04 września (teraz w piątek) odbywa się przetarg na pewien lokal w mojej okolicy. Prosiłabym o kciuki do 07 września czyli do ogłoszenia kto wygrał :tak:
Chcę otworzyć sklepik warzywno-spożywczy. Zawsze mi się marzył. Do piątku też muszę skombinować kilka tysięcy na wadium, więc i tu proszę o ciepłe myśli. Bo od poniedziałku będę działała w tej sprawie (czyt. pożyczka). Spać po nocach kurcze nie mogę, bo myślę o tym lokalu. Jest idealny :tak: Kiedyś wymyśliłam sobie jak powinien wyglądać i on właśnie taki jest (poza kilkoma szczegółami). Boję się, że przetarg w UM będzie ustawiony. Załamałabym się :-(
A jak Wam dzionek minął?
Buziakuję wszystkie :-D

Hej lasencje ;-):-)
Beatko, dzięki za fluidki, aby się przydały...:tak:
Biedroneczko, a może @ wcale nie przyjdzie...;-) Trzymam kciuki :tak:
Aania, hej hej :-)
No i kolejny weekend mija :-(
Mój właśnie wyjechał, teraz będę siedziała jak na szpilkach przez kilka godzin, zanim dojedzie na miejsce :-(
Dziewczyny, zdradzę Wam mój mały sekret ;-) 04 września (teraz w piątek) odbywa się przetarg na pewien lokal w mojej okolicy. Prosiłabym o kciuki do 07 września czyli do ogłoszenia kto wygrał :tak:
Chcę otworzyć sklepik warzywno-spożywczy. Zawsze mi się marzył. Do piątku też muszę skombinować kilka tysięcy na wadium, więc i tu proszę o ciepłe myśli. Bo od poniedziałku będę działała w tej sprawie (czyt. pożyczka). Spać po nocach kurcze nie mogę, bo myślę o tym lokalu. Jest idealny :tak: Kiedyś wymyśliłam sobie jak powinien wyglądać i on właśnie taki jest (poza kilkoma szczegółami). Boję się, że przetarg w UM będzie ustawiony. Załamałabym się :-(
A jak Wam dzionek minął?
Buziakuję wszystkie :-D
Byłoby fajnie jakby nie przyszla, ale narazie staram sie nie myslec
Trzymam kciuki by sie udalo z tym lokalem, to bardzo fajny pomysl:-D:-D

Biedroneczko, nie myśl-masz rację :tak:
Lepsze uczucie to miłe zaskoczenie, niż smutne rozczarowanie :tak:
Ale ja nadal zaciskam kciuki :tak:
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć :tak: (za ten lokal)

reklama
Do góry