reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam.
Ja już po żyganku:sick: znowu mnie dziś dopadło... na szczęscie tylko jeden pawik poleciał i teraz jem sucharki i popijam cherbatką, bo żołądek podrażniony:-D

Renatko helloł buziaki 2000 i pisz tu ładnie co u Ciebie???
Fajnie, że wróciłaś:tak:

Puchatko dzień dobry:-)
Dziękuje za chęć podzielenia sie śniadankiem ale na samą myśl o tym co jadłaś :laugh2: no wiesz co;-) Bo ja rano to tylko jakiś jogurt, albo serek homogenizowany, a itak widze, że dziś mojemu brzuszkowi sie nawet to nie spodobało..:laugh2:

Ewcia podaje ręke, bo ja tez oststnimi czasy mam strasznego lenia:laugh2:

Wagnies dziękuje za miłe słówka w galerii;-)
No i główka do góry, oby ta wredota @ już ostatnij raz sie pokazała!!

Niesamowita Tobie też dziękuje za miłe słowa apropo brzuchola, mówisz, że duży... hmm no to szkoda, że na żywo nie widzisz, bo jest jeszcze większy:laugh2:

Kiniusia i co? Pisz szybko co i jak? Robiłaś test, a u lekarza byłaś?
Odezwij sie...

Miłego dzionka lasie

reklama
Cześć dziewczynki,kupiłam test,ale jeszcze nie robiłam,bo mi się siusiu nie chce.Za chwilkę wychodzę do pracy to tam sobie zrobię i jak wrócę to wam od razu napiszę co i jak.Jeżeli chodzi o lekarza to terminy są dopiero na czerwiec-lipiec,ale jak coś by na teście wyszło to trudno-pójdę prywatnie.
Tak czy siak to już straciłam nadzieję na zafosolkowanie w tym m-cu:-(
Wszystkim wam szczerze dziękuję za wsparcie.Pozdrawiam:tak:
Buziaki.;-)

Renata79 witaj :-):-):-):-)
Kiniusia udanego testowania , trzymam kciuki:happy::happy::happy:.
Attatko jak sie teraz czujesz???? Ślicznie wygląda ten twój brzuszek :-):-).
Puchatko witaj :-). Jak mija dzień??
Ewcia witaj :happy::happy::happy:. U mnie też pogoda w kratkę :no::no:.

Sabinko gdzie uciekłaś?:confused:
Ja uciekam do szkoły.
Znowu trzeba siedzieć i słuchać głupiego gadania :eek::eek:
Buziaki

Witajcie!

Ciasto upieczone, więc zajrzałam na chwilkę.

Ataata, brzusio cudny. I już spory :-)

Puchatka, mój mąż nie pracuje w nocy, ale czasami tak się zdarza, że jest w szpitalu i tak samo jak Ty nie mogę wtedy spać.
A mnie nic szczególnego nie czeka. Mam nadzieję, że się nie wycofam w ostatniej chwili ;-)

Kiniusia, rób szybciutko ten test, bo jestem strasznie ciekawa :-)

Ewcia, robisz sweterek na drutach? Ja kiedyś próbowałam się nauczyć, ale w ogóle nie mam do tego cierpliwości ;-)

wagnies, przytulam :-) Nie smuś cię

isikora, rozmiar 34??? :-) Super! Ciesze się, że udało się zamówić sukienkę którą sobie wymarzyłaś :-) A ten wielki dzień zbliża się wielkimi krokami :-D

Renata, nie znikaj nam więcej na tak długo :-) Mam nadzieję, że działy się u Ciebie same dobre rzeczy

A ja chcę żeby było już po weekendzie. Przynajmniej pierwsze kroki będą za mną ;-) I wtedy to już na pewno się nie wycofam.
Pewnie zajrzę do Was w niedziele na wieczór, albo dopiero w poniedziałek, bo jutro i w niedzielę nie będzie mnie od rana w domu, a jeszcze mam gości :-)

Do usłyszenia. Może wpadnę wieczorkiem, ale jak nie to już życzę Wam spokojnego weekendu:-)
U nas dzisiaj cieplutko, chociaż wieje. Wczoraj za to lało cały dzień.
Na ra!

Rozszałam sie przedpołudniem ze sprzątaniem a potem zabrałam sie za wyszywanie i jakos dzień przeleciał. Męzus znowu poszedł do pracy więc :-( ale przynajmniej rano wróci a nie jak dzis dopiero na obiadek. Uciekam do łózia bo jakos taka mało kumata jestem.
Kochane śpijcie spokojnie i śnijcie o samych miłych rzeczach:-) :tak:

Ale i tak wam dziękuję.No cóż,kolejny cykl starań.Mam tylko nadzieję,że przysłowie:DO TRZECH RAZY SZTUKA,się sprawdzi.To mój trzeci cykl.Plamienia przechodzą powolutku.Teraz idę lulać,bo niedawno wróciłam z pracy.Słodkich snów;-).

dobry wieczór wszystkim :-):-):-).
Jejciu ale mnie złapała alergia :-:)-:)-(. Zawroty głowy i 38,3 stopni gorączki :baffled::baffled:.
Teraz po lekach jest lepiej ale w szkole było tragicznie :eek::eek:.

Dobrze,że mis po mnie przyjechał bo nie wiem jak bym wróciła do domu :sick::sick:.

kiniusiu może test nie mówi prawdy :tak::tak:.
Jak nie to następnym razem wam się uda :-):-):-):-)

Dobranoc wszystkim :happy::happy::happy::happy::happy::happy:

hej kobitki
mnie tez juz danwo nie bylo, bylam zapracowana no i te nerki, w sumie to ja juz nie wiem co mi jest,bylam u lekarza pobrali mocz na posiew i dzis dzwonilam i mowia ze nic nie ma to czemu mnie kurna boli:wściekła/y: i dam se lape uciac ze to ma zwiazek z pecherzem ,bo jak rano robie siusiu to potem mnie w brzuszku piecze, a o bolachmw plecach na wysokosci nerek juz nie wpsomne- wiem jedno jak mi nie przejdzie od picia zurawiny ide do innego lekarza-jedno wiem ze ja sobie tego nie wymyslam i nie bawi mnie placenie za kazda wizyte i kazde badanie- poprostu jestemn juz taka zla ze nie wiem co zaraz zrobie:wściekła/y: :wściekła/y: moja choroba ktora juz mnie meczy prawie 3 miesiace jest jedna zagadka-oto i amerykanska medycyna:wściekła/y:

pozatym jesli dzis nie przyjdzie @ to moze zrobie sobie test, ale jakos nie mam objawow ciazowych, oprocz tego ze mnie bola cycuszki -dawno tak mnie nie napierdzielaly

ok dziewczyny spadam bo chrzesniaczka ma wystep w szkole musze sie zameldowac

pozdrawiam i caluje wszystkie ;-*

reklama
Hejka
Ja jestem na wsi u szwagierki,mój mąz pojechał na ryby ze szwgrem. My siedzimy,może pogod aise poprawi ipójdzzie Matuś na dwórek.

.
Ewcia, robisz sweterek na drutach? Ja kiedyś próbowałam się nauczyć, ale w ogóle nie mam do tego cierpliwości ;-)
Na ra!
A no robie mateuszkowi i sobie także. juz dziecko 3 zrobilam,ale wcześniej,teraz nie mam weny jakos.

Dobry wieczór kobitki.Wyszła 1 kreska na teście i jest mi teraz jeszcze smutniej niż było:-( Dobranoc.
Kiniusia głowa do góry, next time się uda na pewno tego wam życzymy. A nawe to tmy nie myslcie tylko działajcie bez zabezpieczen, hehe jak my. Juz nie myslimy o tym tylk bez zabezpieczen sie kochamy i czekamy czy cosik wyjdzie...
Miłego dnia wszystkim...

Do góry