reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie wieczorkiem.
Ojejciu ale jestem zmęczona ale szczęśliwa :-):-).
Zamówiliśmy dzisiaj wiązankę ślubną:happy::happy::happy::happy::happy:

Attatko jak sie czujesz??
Puchatko jak fryzurka?
Masz jakieś zdjęcie,żeby się nam pokazać:-):-)?
Masz racje postaram sie nie przejmować siostrą.
Już 39 dni pozostało do ślubu a mnie zaczęły się strasznie dłużyć dni :tak::tak:
Sabinko to ważne i piękne ,że liczysz sie ze zdaniem ukochanego:happy::happy:.
Wagnies witaj :-):-). Jak samopoczucie??
Ciche dni chyba w każdym związku sie zdarzają :tak:.
Mufka wracaj szybciutko do zdrowia :tak::tak:.Może ta noc będzie lepsza.
To,że nie bierzesz leków które mogłyby zaszkodzić fasolce to bardzo mądre posunięcie :tak:
Izabelko witaj :-):-). Dzielnego masz synka :-):-):-)

reklama
dzieki dzieczynki za mile przyjecie ;-)

Ataata podobno jak ciagnie do slodkiego to dziewczynka bedzie- Agatka. tak?:)
Isikora z jakich kwiatkow?jakie kolory? pamietam te motylki w brzuchu...oj juz troszke wody uplynelo ;-)

Hej Isikora
A dziękuje, nawet dość dobrze sie czuje.
Jestem w krakowie od niedzieli wieczorem i już odżyłam :-)
Dziś zrobiłam rajd po moim ulubionym sklepie -Alma (była Krakchemia) mają tam prześliczne buty, no i kupiłam... 2 pary:laugh2:
Właśnie czekam na kumpelke, ma przyjść na ploki :-D
Także w Krakowie odżywam... :-(

A co u Ciebie??
Do ślubu już coraz bliżej;-)

p.s. wiązanka przepiękna, naprawde!

Izabelka wiema właśnie, słodkie na dziewczynke... nawet na teście int. wyszło mi 82% dziewczynka, a ja celowałam w chłopaka haha

ataata
a propos Agatki lub Agatka: bedziesz chciała znac płeć maluszka czy wolisz żeby to była niespodzianka? A u mnie troszkę lepiej, najważniejsze że gorączka spadła a nos troche sie odetkał, wszystko idzie ku dobremu:-) gnije w łóżku już 4 dni, ja z reguły jestem bardzo żywiołowa więc takie gnicie w łóżku toche mnie męczy i nudzi ale słaba jestem jak mucha więc póki co do niczego innego się nie nadaję;-)

isikora
śliczna wiązanka :)
Ja też mam nadzieję że dziś się w końcu wyśpię:tak:

Hehe mufka jesteś słaba jak mucha..? Fajnie to zabrzmiało:laugh2: wracaj do zdrówka jak najszybciej:tak:
A co do Agatki czy Agatka to od razu chce wiedzieć jaka płeć.
Nie wytrzymała bym;-)

Niesamowita to co Ty masz wyrywane bez znieczulenia?? -że Cie boli :baffled:
Ja jakmiałam rwaną ósemke to nic a nic nie bolała, a miałam rwaną u dentysty hirurga bo te zęby lubią mieć powiązane korzenie:baffled: Ale nie poczułam niczego, ani grama bulu, więc dziwie sie, że Ciebie boli:confused:

Attatko samopoczucie lepsze i będę starała nie przejmować się siostrą ale to trudne :zawstydzona/y::-(. Hehe nie mogę doczekać sie staranek i ślubu a tu jeszcze czeka nas remont pokoju w którym będziemy mieszkać i sporo załatwiania :tak::tak:

isikora siostrą sie nie przejmuj, zazdrośnica jedna!! Moja też lubi czasem takie dziwne sceny zazdrości urządzać ito o rzeczy o które aż wstyd być zazdrosną:baffled: No ale cóż, ten typ tak ma:laugh2:
A do staranek zleci, zobaszysz, nawet nie zauważysz kiedy;-)

reklama
Niesamowita no to ładnie Cie załatwili z tym znieczuleniem:no: Ja wtedy mialam rwanego na fundusz w przychodnia państwowej i dali świetne znieczulenie.
Świnie, potraktowali cie strasznie chamsko, ja bym sie zaczeła drezć i kazała bym sobie mocniej znieczulić:wściekła/y:
To faktycznie lepiej dopłać sobie za zastrzyk niż byś miała znowu czuć ten ból co ostatnio;-)

Do góry