reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Sabinko dasz sobie radę :-):-):-):-).
Trzymam kciuki ,żeby nic nie bolało :happy::happy::happy:.

Attata wiem,ze dni szybko miną ale chwile bez mojego słoneczka nie są już takie wspaniałe:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
dziewczyny kochane nie wiem jak ja u licha wytrzymam z testowaniem aż do niedzieli:baffled::baffled::baffled:
jak jeszcze kopciłam papierochy to marzyłam sobie żeby nie palić przynajmniej 2 miesiące i wtedy zafasolkować.Więc ta godzina wybiła bo za 10 dni będą już 3 miesiące jak nie wzięłam ani macha:-):-):-). Byłoby idealnie ;-)
A tak przy okazji to bardzo przypadły mi do gustu testy owulacyjne które robiłam sobie w tym cyklu bo przynajmniej te pokazywały 2 kreseczki:-)to nie to samo co 2 kreseczki na teście ciążowym ale fajnie było patrzeć na te 2 kreski .Przez chwilę wyobraziłam sobie co musiałabym czuć gdyby to był test ciazowy z 2 kreseczkami. To byłoby szczęście:tak:ale szczerze mówiąc jakoś sobie tego nie wyobrażam, to byłoby spełnienie marzeń, zbyt piękne żeby było prawdziwe:happy:byleby do niedzieli, trzymajcie kciukasy:-):-):-)

niesamowita trzymam kciuki za ząbka, będzie dobrze :)

Wiazanka przepiekna, sama mialam wtez w podobnym odcieniu :) sliczna :tak:

co do zebow to musze isc na przeglad podwozia :baffled:
powodzenia u dentysty!!!

Mufka dobrze, ze lepiej sie czujesz

a ja zmykam do meza;
kolorowych snow

klikacie jak szalone :-) przypomnialo mi sie jak to bylo, gdy sama sie staralam :-)

mufka trzymam mocno kciuki za te dwie kreseczki :-):-):-)
ach też bym już chciała testować........ :cool2:

Ja tez bede za chwilke zmykala spac, choc po pracy usnelam na siedzaco i obudzilam sie o 20... nie wiem co sie dzieje ze tak zasypiam... przed chwila ogladalam w tvp program o rodzinie gdzie maja 10-cioro dzieci a z 11 kobieta jest w ciazy... tak sie zastanawiam i chyba bym nie potrafila tak (ona jest tlumaczem przysieglym, on astrofizykiem w PAN)....

Zycze Wam spokojnej nocki, oby Was pioruny nie budzily (bo u mnie wali piorunami strasznie)...

reklama
Mufka trzymam mocno :)

a myslalam ze tylko nieedukowani ludzie decyduja sie na takie ilosci dzieci...rany...podziwiam:dry:

zmykam juz naprawde
dobranoc wszystkim

Do góry