reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam się i zmykam.
Mam jakiś wisielczy nastrój. Na nic nie mam ochoty i chodzę od rana zła jak osa.

Miłego dnia dziewuszki :-)
U nas upał.

reklama
a ja wlasnie umowilam sie z kolezanka na ploteczki, chodzenie po sklepach i lody ( taka duza porcje):laugh2: moze mnie troszke nawet sloneczko zlapie bo strasznie blada jak narazie jestem :tak:

Witajcie kochane staraczki :-):-):-):-):-)
Piszę dopiero teraz bo wcześniej nie było kiedy.
Rano byliśmy u babci bo jest sama a dziadek w szpitalu, Marcin robił jej zastrzyk z insuliną, ja tam bym sie bała bo na widok strzykawki robie się blada :szok::szok::szok:.
Niedawno zadzwoniłam do szkoły tańca i umówiliśmy się na indywidualne nauki dla nowożeńców :happy2::happy2::happy2:.
Dziadek trochę lepiej wczoraj miał jakieś elektrowstrząsy bo pulsu w żaden inny sposób lekarze nie umieli unormować :eek::eek::eek::eek:.
Pokój jest już pomalowany i schnie :-D:-D:-D:-D:-D.
Jak porobię dzisiaj zdjęcia to wam wkleję :tak::tak::tak::tak:
U mnie 30 stopni i pełno słońca aż nie idzie wytrzymać i siedzę w cieniu ale coś szykuje się na burzę :no::no::no:.
Powiem wam ,że przez to załatwianie i dzwonienie do rożnych ludzi w związku ze ślubem i weselem zrobiłam sie bardziej śmielsza:cool2::cool2::cool2:.

Kindzia witaj :-):-):-)
Gosia witaj :-) najważniejsze,że egzaminy zdane :tak::tak:
Bastra udanego dnia w pracy :-)
Izabelko spokojnej pracy:-):-):-).
Wagnies witaj jak samopoczucie???
Moniko niestety taką już mamy w Polsce służbę zdrowia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tak do ślubu już malutko bo tylko 25 dni :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Tak bardzo nie mogę się już doczekać tego dnia, tej sukni, dodatków, wzruszonych mam i wielu innych rzeczy :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:.
A co do figury to powiem ci ,że chciałabym być trochę grubsza :happy::happy:.
Ewcia witaj i jaka macie pogodę????
Meggi
witaj jak samopoczucie??????
Sabinko jestem :-):-):-)i nigdzie nie uciekłam tylko brak czasu niestety :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Attatko jak sie czujesz????:-):-)
Asiu witaj :-):-):-).

u nas leje i przeszla burza; przezylam :-)
maly nie ma zamiaru isc spac, a ja mam tyle na glowie
wola mnie :dry:
milego wieczorku

Mam jakiś taki dziwny nastrój chce mi się zarazem śmiać i płakać i nie wiem skąd to ani od czego :-( No nic może przejdzie:tak:
Ilonkogdyby to tylko było możliwe to chetnie bym Ci oddała troche moich kilogramów :tak: Przybyło mi ich trochę jak przed dwoma laty miałam poważne problemy ze stawami krzyżowo biodrowymi i od tego czasu nijak nie moge się ich pozbyć :-( Może w tym roku uda sie jakos pobudzic mój organizm:tak: a tak z tematu na temat na jaki kolorek pomalowaliście??
Izabelko zazdroszczę deszczu nawet z burzą bo u mnie ani kropelki i trawa coraz bardziej biedniutkja i powietrze aż takie jakieś :confused: nie myślałam że aż tak zatęsknię za ochłodzeniem:tak:
Asiu a skąd taki humorek??
NieSamowita widzę popołudnie udane:-)
Meggie jak zazdroszczę Ci takiego popołudnia:-( kurcze jakby mi sie coś takiego przydało :baffled: ot życie :tak:

Puchatko wachania nastrojow wskazuja mi tylko jedna mysl :-p:-D:-D:tak:;-):-) fasolka ;-)

powietrze jest boskie, wlasnie otworzylam na osciez oknoi wpuszczam komary :-)
na dzisiaj zostalo mi ugotowanie malemu obiadu na jutro i sprzatanie w sypialni :cool2:
milego wieczorku

Izabelko nie potrafię Ci wyjaśnic ile ja bym oddała za taki powód ale niestety dopiero co @ poszła i wdepnęłam tym samym w swój 19 cykl starań może się uda tym razem póki co brzuszek pusty:-( może ta pustka to przyczyna a może taka ogólna głupawka mojego organizmu nie mam pojęcia:baffled:

Witam.

Puchatko a ja mam takie pytanko... Bo mówisz, że to już 19 cylk starań:-( A powiedz mi czy leczycie sie z mężem w jakiejś klinice niepłodności??? Nie pomyśl, że jestem wścibska czy coś tylko 1.5 roku to już sporo czasu...:-(
Pytam też dlatego bo moja siostra dośc długo niemogła zajść w ciąże no i właśnie dzięki leczeniu w klinice niepłodności ma na dzień dzisiejszy dwójke dzieciaczków...

Ataatanie biorę Twojego pytanka za wścibstwo i juz odpowiadam. Póki co jesteśmy po opieka mojego ginekologa który między innymi specjalizuje się w problemach z płodnością mamy za sobą badanie nasionek moich hormonków no i grzecznie biore bromergon na obniżenie prolaktyny jeśli to nie pomoże to czeka mnie badanie drożności jajowodów ale mam nadzieje że nie będzie konieczne. Narazie okazało się że naszym problemem głównie moje hormonki mam nadzieje że sie z tym uporamy i dane nam będzie cieszyć się rodzicielstwem. Staram się myślec pozytywnie chociaż zdarzają mi się spadki formy :-( ale staram się :tak:

reklama
Puchatko to jak jestescie w dobrych rekach, to pozostalo nam wierzyc ze sie uda, trzymac kciuki i sie pomodlic ;-)
uda sie napewno!!!
zmykam spac
dobranoc kobietki;-)

Do góry