reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie babeczki.:-) Pogoda fatalna jeszcze jeden dzień ww domu a zwariuje:baffled:. @ nie przychodzi więc jednak idziemy na spacer choćby do apteki;-):tak:
I sikorka to już niedużo:tak: I co już masz tremę. Ja miałam tylko cywilny choc i tak trema mnie dopadła tuz przed. Dobrze że z chrześniakiem znajujesz współny język. Zawsze to jakaś próba generalna przed tym jak to będzie ze swoim dzieckiem

reklama
Cloe trema pojawia się już często. Pojawiają się też głupie myśli typu co ja robię??
Kuba
ma 4 lata i w sumie opiekuje się nim od urodzenia z przerwą półroczną bo był z rodzicami w USA. Mam jeszcze 2 siostrzenice, Dominika 11 lat a Wiktoria 2 .
Wiktorią zajmuje się już moja siostra a jej mama ale Dominika łaziła ze mną do szkoły, na spacery i wszędzie gdzie tylko było można .Mając 14 lat opiekowałam się już dziećmi :-):-):-):-) a teraz chce już swoje :happy2::happy2::happy2:

Dzień dobry kochaniutkie.
Myw stalismy o 9,tzn ja,bo Matuw stał o 7:30. Teraz juz po śniadnaiu,i pije kawe.
A zaraz zmykam szuakć pracy,tzn jade z podaniem do mjej byłej pracy bo tam niby szukają n-la matmy,not o ja tam ide pogadać,no przeciez mam wtyki dobre z dyrekcja.

Buziole.popoludniu napisze co i jak..
Cloe rób teściora...a ile jesteś bez @??Bużka.

Witajcie Kochane!!!
Ja wstałam o 7 żeby wysiakc psa a potem jeszcze mi się troszke przysnęło:tak: Boli mnie głowa jeszcze po tym jak mnie toa lokomocyjna wymęczyła kurcze kiedys miałam tak tylko w autobusie a od jesieni zeszłego roku w aucie też:baffled::sick: Zjadłam sobie z męzusiem śniadanko a teraz może wypoadło by sioę umyc i uberać ale jakos brak mi chęci:-( od jutra ma sie w końcu poprawić pogoda moze to doda mi energii:tak:
NieSamowita szalej szalej póki masz czas i mozliwości:tak:
Ilonko jak ten czas przeleciał a terma się nie martw to znaczy tylko tyle że do sprawy podchodzisz odpowiedzialnie i poważnie ale dacie sobie radę :tak::-)
Kindzia to udanych wakacji:-)
Izabelko tak siusia w jednym miejscu w naszym mieszkaniu:laugh2: a tak poważnie to zdarza mu sie coraz mniej nie wiem tylko co będzie jak pójdę do pracy:confused: buziak od formukowej cioci dla Oskarka:-)
Ewcia no to trzymam kciuki za pracke i czekam na wieści:tak: Buziołeki dla synusia:-)
Ataata ajk tam Twoje samopoczucie?? Oby jak najlepiej życze z całego serduszka żebyś mogła sie pożegnać ze wszystkimi dolegliwościami i tylko cieszyć sie ze swojego wyjątkowego stanu:tak::-)
Asiu co tam u ciebie i Natlki w nowym tygodniu?? Buziaki dla Was obu:-):tak:
cloe trzymam kciuki za teściora i oczywiście buizołek dla córci:-)
Wagnies spokojnego dnia w pracy:-)
Meggie a Ty co kończyłaś i kiedy na tym naszym UWM??
Bastra Miłego dnia:-)
kiniusia a co słychac u Ciebie?? jakies zmiany nowe dobfre wieści??:tak:
sreberko Miłego dnia i udanego tygodnia i oczywiście machanko:-D
Mufka a Ty jak Rybeńko po weekendzie?? Miłego dnia :-)
Gosiu garstka dobrych myśli albo i dwie na kolejny dzionek:-):tak:
Ivi miłego dnia:-)

witajcie Kobietki :-) ja przez weekend mam humorek do bani i sama nie wiem co robic :-( czasami kluje mnie dziwnie w brzuszku, tempka nie spada ponizej 37 i to d dobrych 2 tygodni, ale 22>05 robilam test i wyszedl negatywny , do tego bola mnie piersi, ale to rownie dobrze moga byc objawy na @ bo teoretycznie 12.06 moze zawitac( oby sie zgubilam m... jedna) wyniki mam idealne, gin ze swojej strony nic nie stwierdzil, a moj ma nadzieje, ze to jednak fasolka ja zreszta tez :tak: ale nie chcem robic sobie i jemu zludnych nadziei a pozniej przyjdzie glupia @ i znow wszystko do bani:-:)wściekła/y: czuje sie jak zawieszona w prozni :-(
Puchatko ja skonczylam Pedagogike rok temu :-D

Ataata no wlasnie probuje sie zebrac zeby dzis beta hCG zrobic, ale boje sie rozczarowania, bo przeciez @ powinnam dostac dopiero 12. 06 :-(a zarazem ta niepewnosc mnie dobija :-( a czy beta hcg trzeba robic na czczo ???

reklama
Ataata no wlasnie probuje sie zebrac zeby dzis beta hCG zrobic, ale boje sie rozczarowania, bo przeciez @ powinnam dostac dopiero 12. 06 :-(a zarazem ta niepewnosc mnie dobija :-( a czy beta hcg trzeba robic na czczo ???
Hej, bety nie musisz robić na czczo.
Ile czasu po owu jesteś?

Do góry