reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
hej Elza :-D wpadaj jak najczesciej; napisz cos o sobie ;-)
Niesamowita nie mam 70- tki,ale problemy zycia codziennego jakos zatarly ten blask zwiazku i dobila nas chyba rutyna, co trzeba zmienic, dlatego czekam na wakacje :-)
bylam na rynku po warzywka, w Biedronce nic malemu nie kupilam-same bodziaki sa-to dla zaciazonych info-tanie i fajne :tak::tak::tak:
chcialam odwiedzic babcie w szpitalu-rozmawialam z nia ze idzie...a tu jej nie ma, dzwonie do ciotki-a jej nie przyjeli!!! nasz sluzba zdrowia, do d...y z nia!!!
niania wziela synka do piasku a ja spijam kawusie i zaraz pomykam do pracy; a taaaka pogoda,chyba wezme chociaz 1 klase na dwor :-D tych najgorszych rozrabiakow heheheheehe
buziaczki

Dzień Dobry!

Ja tylko na chwilkę się przywitać.Zaraz zrobie śniadanko, bo coś już późno, na 13:00 z Nati do lekarza a o 17:00 pierwsze zebranie w przedszkolu.
elza, witaj i pisz jak najczęściej :-)

Miłego dnia moje drogie!

To znowu ja:-)
Dziękuje za mile przyjęcie i oczywiście postaram się pisać jak najwięcej (oby moje gadulstwo was nie zamęczylo;-)). O sobie napisalam w tym wątku przedstawianie się i nawet swoje zdiątko zamieścilam (nie jest ono najwyższych lotów, ale kiedyś znajde coś lepszego). Tu w skrócie: Anka, lat 27.
Z suwaczkiem postaram się zrobić porządek co by wszystko bylo jasne:tak:

cześć dziewczynki
ja dziś siedzę w domu i walczę z migreną...
Cloe GRATULACJE!! tak czułam że fasolka u Ciebie zamieszkała:-):-)

Elza - zapraszam na Wątek główny staraczek:tak::tak::-):-)

Ataata - Ty jakiś czas temu pisałaś żę nie udało Ci się wkręcić na głównym.. Błąd:-) Tak się nie trzeba wkręcać, tylko trzeba z nami być żeby się zorientować kto jest kto:-) nie można się zniechęcać tak szybko :tak::tak::tak:

cześć dziewczynki
Ataata - Ty jakiś czas temu pisałaś żę nie udało Ci się wkręcić na głównym.. Błąd:-) Tak się nie trzeba wkręcać, tylko trzeba z nami być żeby się zorientować kto jest kto:-) nie można się zniechęcać tak szybko :tak::tak::tak:

popieram:):tak:;-)
ja tu do was zagladam od czasu do czasu i kibicuje wszystkim starajacym i tym na razie odkladajacym tez:tak: i tez moglabym napisac, ze nie chce sie do was mieszac...
w kazdym razie wsiego dobrego zycze:)
wlasnie,
cloe, gratulacje!

Ok, ide na watek glówny:-)
Jestem dumna, bo udalo mi sie zmienić suwaczek, a już myslalam, że ja to ciemna masa jestem do takich spraw;-)

Witajcie Kochane!!!
Znowu nie chce mi się umyć a tu by trzeba zrobić zakupki i jakis obiadek :confused: niby nie zimno ale słonka nadal jakos niet:no:
W główce dalej tupie chociaz może troche ciszej:tak:
Asiu no to masz w domciu studentkę i teraz będziesz biegac po zebraniach:-D Buziołki dla Ciebie i córci
elza ab witaj wśród nas z suwaczkiem to sobie szybciutko poradzisz wejdziesz w podpis i go wykasujesz a potem jak zehcesz to sobie na którejś stronce wygenerujesz nowy:-) oby fasolka zawitała do Ciebie jak najszybciej:tak:
NieSamowita dwa dni to wcale nie tak dużo a potem jest jeszcze milej ja czasem przed ślubem nie wiedziałam mojego męzusia po 2 miesiące albo i dłużej ale wszystko się da:tak:
Izabelko no to miłego spacerkowania się :-)i oby te rozrabiaki za bardzo nie dały Ci w kość:tak: oczywiście ciepluśkie uściski dla Oskarka:-)
Ataata Witaj Robaczku jak się czujesz?? Wiem że wszyscy Cie o to pytają i pewnie już nie masz ochoty odpowiadać wkażdym razie miłego dnia i Twojej fasolce i Tobie. Co do "bodziaków" to myślę że Izabelka miała na mysłi po prostu body dla maluszków takie w kroku zapinane:tak:
Mufka miłej i spokojnej pracki a co do cyklu to kto tam naprawdę wie co się zdarzyło co do plamień to moga się zdarzać przy torbielach niestetki więc póki co to zdrówka:tak:
Ilonko nie ma sprawy rozumiemy że teraz to masz milion spraw na głowie i dużo sie u Ciebie dzieje więc spokojnie poczekamy aż będziesz miała więcej czasu żeby troszke pobuszować po BB:-)
Wagnies Witaj mróweczko już masz weekend za drzwami to spokjojnej pracki:-)
kiniusia trzymam kciuki za drugi teścik a raczej za pierwszy udany z dwoma krechami:tak:
Ewcia a co tam u Ciebie i Matiego w palnie na dzionek dzisiejszy?? Buiolek dla synusia:tak::tak:
Gosiu co tam u Ciebie?? jak siostrzyczka sie czuje?? miłego dnia:-)
Meggie miłego dnia koleżanko po UWM:-) i co z Twoim testowankiem??
Bastra a co tam u Ciebie słychac ??:-)
Do reszty kobietek których moja kochana główka nie wymieniła miłego dnia i dużo słonka:happy::tak::-)

reklama
Do góry