Witajcie Kochane!!!
Znowu nie chce mi się umyć a tu by trzeba zrobić zakupki i jakis obiadek

niby nie zimno ale słonka nadal jakos niet

W główce dalej tupie chociaz może troche ciszej
Asiu no to masz w domciu studentkę i teraz będziesz biegac po zebraniach

Buziołki dla Ciebie i córci
elza ab witaj wśród nas z suwaczkiem to sobie szybciutko poradzisz wejdziesz w podpis i go wykasujesz a potem jak zehcesz to sobie na którejś stronce wygenerujesz nowy:-) oby fasolka zawitała do Ciebie jak najszybciej
NieSamowita dwa dni to wcale nie tak dużo a potem jest jeszcze milej ja czasem przed ślubem nie wiedziałam mojego męzusia po 2 miesiące albo i dłużej ale wszystko się da
Izabelko no to miłego spacerkowania się :-)i oby te rozrabiaki za bardzo nie dały Ci w kość

oczywiście ciepluśkie uściski dla Oskarka:-)
Ataata Witaj Robaczku jak się czujesz?? Wiem że wszyscy Cie o to pytają i pewnie już nie masz ochoty odpowiadać wkażdym razie miłego dnia i Twojej fasolce i Tobie. Co do "bodziaków" to myślę że Izabelka miała na mysłi po prostu body dla maluszków takie w kroku zapinane
Mufka miłej i spokojnej pracki a co do cyklu to kto tam naprawdę wie co się zdarzyło co do plamień to moga się zdarzać przy torbielach niestetki więc póki co to zdrówka
Ilonko nie ma sprawy rozumiemy że teraz to masz milion spraw na głowie i dużo sie u Ciebie dzieje więc spokojnie poczekamy aż będziesz miała więcej czasu żeby troszke pobuszować po BB:-)
Wagnies Witaj mróweczko już masz weekend za drzwami to spokjojnej pracki:-)
kiniusia trzymam kciuki za drugi teścik a raczej za pierwszy udany z dwoma krechami
Ewcia a co tam u Ciebie i Matiego w palnie na dzionek dzisiejszy?? Buiolek dla synusia

Gosiu co tam u Ciebie?? jak siostrzyczka sie czuje?? miłego dnia:-)
Meggie miłego dnia koleżanko po UWM:-) i co z Twoim testowankiem??
Bastra a co tam u Ciebie słychac ??:-)
Do reszty kobietek których moja kochana główka nie wymieniła miłego dnia i dużo słonka

:-)