reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

cloeja nie miałam nic złego na myśli i nie chciałam żebyś tak o sobie pomyślała po prostu czasem samo wyluzowanie to za mało ale bardzo sie ciesze że ominęły Cie wszelkie problemy bo naprawde nikomu i za nic nie życze sytuacji w której to nasze ciało jest przeciw nam i kiedy radosne oczekiwanie zamienia się w coraz trudniejsze wyczekiwanie:-( Nie chciałam smęcic pogłaskaj ode mnie swoją fasolke i ucałuj córcię:-):-)
Ilonko no to super :-):tak:
Izabelko masm nadzieje że wszystko się ułoży :tak: poza tym jak sobie policzyłam to ja kurcze też 12 lat temu wyszłam z podstawówki i az mnie przeraża że to az tak się zmieniło:szok: Oby nasze dzieci były lepsze i obysmy po prostu potrafiły je lepiej wychować:tak::tak:
Całej reszcie Kochanych Foremek życze spokojnej nocki i słodkich snów:-):tak::tak:

reklama
o bozeeee dziewczyny tyle namazalyscie ze zanim przeczytalam to hihi musze juz uciekac

chcialam sie z wami przywitac

Cloe -gratuluje zaciazenia :-):-) zdrowej ciazy i mnostwo usciskow:-)

Meggi przykro mi kochana, ja tez niedlugo mam testowanko, i nie wiem co to bedzie , moze nastepnym razem sie uda powodzenia kochana:happy:

apropo mojej siostrzyczki to wyglada juz lepiej, goi sie bardzo szybko, nawet sam lekarz byl zaskoczony, kazalam jej brac witaminke e no i wogole stosuje masci i wszystko co moglaby pomoc, wiec ma sie lepiej:-):-)

-a mnie dopadla astma, tak sie mecze ze malo co pluc nie wypluje od tego kaszlu, najgorsze jest to ze musze brac inhalator silny i nie moge go stosowac gdybym byla w ciazy, ale za wczesnie na testowanie, znaczy robilam juz nawet test ale nic nie wyszlo a bylo 9 dni czy 10 przed planowana @ , wiec u mnie jak zwykle zmartwienia -takie to zycie:-(

ok kobitki caluje was wszystkie trzymajcie sie cieplutko:-):-)

dzien dobry ;-);-);-)
takie sliczne slonko na niebie :-D:-D:-D
glowa przestala w koncu bolec :happy::happy::happy:
Gosiu swietnie ze lepiej z siostra, a co bedzie z Toba gdy zaciazysz? przeciez bedziesz potrzebowala lekarstw;
Isikora, z lekcji na lekcje bedzie lepiej :tak:
zycze udanego dnia! ide z malym na procesje chyba, oby za goraco nie bylo
buziaczki

dziewczynki co macie suwaczki odmierzajace czas do wydarzenia, jak je wstawic? ja skpiowalam i teraz stoi w miejscu :-(

Cześć wszystkim:-):-):-):-)
Mówicie ze ja wcześnie wstaje i pisze a popatrzcie na godz gosia_pl :szok::szok::szok::szok::szok:
Kochana spać nie możesz?
Jak wam sie spało? Cieplutko sie robi :-D Ja już przygotowałam sobie ciuszki do ubrania bo wybieram sie zaraz do babci :-ptylko bez koszyczka :-D:-D
chyba jednak nie wybiorę sie do tego prywatnego gin jak pisałam kiedyś. Dzwoniłam i wizyta kosztuje 70 zł a usg 75 zł. Czyli tak na jedna wizytę 150 zł :baffled::baffled::baffled: Nieciekawie. Wiec zadzwoniłam do mojego gin starego i mam termin na 27 czerwca. Chciałam zasięgnąć porady ponieważ w tamtym miesiącu miałam mdłości wymioty i bule w podbrzuszu /robiłam test i nic/ w tym miesiącu tez były mdłości / i nic/ a pomiędzy tymi miesiącami wredna @ która była inna niż zazwyczaj. Wczoraj np poszłam do sklepu i złapał mnie taki ból po lewej stronie tak jakby okolice jajników że nie mogłam dojść. Wiec może da mi jakieś skierowanie na badania żeby skontrolować czy wszystko jest ok :-)

Ok zmykam bo muszę jeszcze mamę odwiedzić bo jedzie ze mną :-)
Buziaczki słoneczka i wsio wsio wsio :-p zaglądnę później.

cloeja nie miałam nic złego na myśli i nie chciałam żebyś tak o sobie pomyślała po prostu czasem samo wyluzowanie to za mało ale bardzo sie ciesze że ominęły Cie wszelkie problemy bo naprawde nikomu i za nic nie życze sytuacji w której to nasze ciało jest przeciw nam i kiedy radosne oczekiwanie zamienia się w coraz trudniejsze wyczekiwanie:-(
Puchatku wiem że nie miałaś. Nie mam ci nic za złe:tak: Dla mnie to była tak zawana "kostruktywna uwaga";-)
Gosia ja k tam siostra wszystko dobrze:confused:
Uciekam bo dziecie szaleje zaraz coś sobie zrobi pa

Dzień dobry dziewuszki :-)

U nas piękna, słoneczna pogoda :-D
Pierwsza noc Natalki u dziadków za NIą (chociaz to tylko dwa piętra niżej :-D). Wczoraj od Nich wróciła wieczorem i powiedziała, że chce tam spać. zabrała maskotki, książeczke, swoją pościel, powiedziała " do jutra moja kochana" i poszła :-D

Puchatka, i co powiedział lekarz na te wyniki? :-)

Gosia, oby ten atak astmy szybko Ci minął :-)

Isikora, i co załatwiliście w sklepie? :-)

Izabelka, jak dobrze, ze głowa przestała boleć. Możesz teraz miło spędzić dzień z synkiem :-)

Cloe, co tam dziecię narozrabiało ;-):-)

Bastra, w takim razie daj koniecznie znać jak po wizycie u gina. A może jednak weźmiesz ten koszyczek do babci, tylko nie idź przez ciemny las :-D;-)

Miłego i spokojnego dnia kobitki :-)

Cześć dziewczynki,u mnie w porządku,troszkę zabiegana jestem i non stop śpiąca.
Jutro testuję po raz drugi i mam nadzieję,że tym razem nie schrzanię niczego;-).
Muszę jak najszybciej nadrobić zaległości i poczytać co u was,żeby nie palnąć czegoś głupiego;-).Życzę miłego dnia.

Aha,zapomniałabym-tempka zazwyczaj 37-37.2.Raz czy dwa tylko miałam 36.8-36.9.Jutro się wszystko okaże.Buziam was laseczki-WSZYSTKIE:-D:tak::-);-).

reklama
hej
u nas upal ze szkok, maly pospal w dzien i gdy sie obudzil to plakal i wyl przez prawie godzine; rany dawno nie bylam tak bezsilna...poszlam pozyczyc herbatke na brzuszek-bo sie skonczyla i przeszlo; a juz mielismy jechac do lekarza :eek: to bylo okropne;
zaraz maz idzie z malym na spacerek i potem przychodza znajomi; Oski "czyta"gazety :-)

ktoras sie pytala co to bodziaki :-) to moje okresle nie na body dla dzieci-koszuulka zapinana w kroku-moj ulubiony ciuszek, bo wygodny i sie nie zawija jak kaftanik; latem wdzianko 1 klasy :-D:-D:-D

Do góry