Dzień dobry!
U nas piękna pogoda, mąż ma urlop, ale siedzimy w domu :-( Nati podziębiona i nie chcę nigdzie Jej na razie wyciągać.
Ewcia, córa idzie do przedszkola od września. Ja miałam nadżerkę kilka lat temu i została wypalona. Jak tam po dniu otwartym w przedszkolu?:-)
Asialc było super w przedszkolu,Matu nie chciał wyjśc,ale obiecałam,ze jeszcze przjdziemy.No i jutro się ponownie wybnieramy...
Witam kobietki
Puchatko nie ukrywam sie po prostu caly wczorajszy dzien od 8 rano przeryczalam, a wieczorkiem jak moj wrocil to znow, a pozniej zabral mnie do znajomych, zebym sie schlala i zapomniala choc na chwilke troszku pomoglo dzis mysle ale juz nie rycze nawet jak klak kurzu zobacze ( bo wczoraj nawet mi sie odkurzyc nie chcialo a pies mi lnieje):-( beta oczywiwscie nie wyszedl :-

wściekła/y: to znaczy wyszedl dzidzi nie bedzie
Meggie całuski,kobietko nie poddawaj się i nie załamuj,zawsze to jest przykro jk wychodiz negatywny test i nie ma ciązy,ale głowa do góry id alej do dzieła...
No dziewczynki, wątek dla lutóweczek 2008 uznaję za otwarty.
Otworzyłam go,bo mam nadzieję,że chociaż kilka z nas tam trafi.
Buziam was

.
Heh ja już an niego sie nie dostane,ja licze najwcześniej an kwiecień-kurcze dopiero,hehe. Ale życze wam tego lutowego wątka...

;-):-):-)
Kiniusia ubiegłaś mnie kobietko;-)

Ale to nic skoro tyle zwlekałam. Niedawno robiłam test i jest fasolka:-). Według miesiączki dzidzia powinna być 15.02. Dopiero w środę mam wizytę u gina ( ta nasza służba zdrowia

) Trzymam kciuki by i uciebie pojawiły się dwie kreski

. Uciekam na grilla pa,pa
Cloe nom spóźniłaś sie rybko z tym wątkeim,trzeba była szybko zakłądać jak Ataata pisała.Ale dobrze,ze już jest i Kiniusia założyła..hehe. Jejku fajna data,bo moze 14 lutego w święto zakochanych urodizsz.hehe
Oglądam Epoke tne porąbany film,hehe moje dziekco też ogląda,ale jako bajke, a ja z tekstów się smieje...
Puchatka będzie oki,szybko wrócicie do normy zmężusiem,my tez cąłujemy i sopedzilismy dzien nad morzem,a teraz filmek oglądamy...
Kiniusia jutro czekamy,trzymam kciukasy,abyś ty zawitała na lutowym wątku...albo juz chyba marcowym

..
Bastra a ja mówiłąm,że u mnie 130zl z usg to baarrddzzzoo dużżoo i byłąmw sozku,a tu ams zu ciebie drozej

ach ci lekarze,ale zdzierają z nas..
NIesamowita coz tobą,ty bidulo znowu chorujesz,kuruj się i nie rozkłądaj sie...
Izabelka dobrze,ze już z Oskim oki i przeszło...buziaki