reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Kiniusia ubiegłaś mnie kobietko;-):tak::-D Ale to nic skoro tyle zwlekałam. Niedawno robiłam test i jest fasolka:-). Według miesiączki dzidzia powinna być 15.02. Dopiero w środę mam wizytę u gina ( ta nasza służba zdrowia:wściekła/y:) Trzymam kciuki by i uciebie pojawiły się dwie kreski :tak:. Uciekam na grilla pa,pa

Kiniusia trzymamy mocno kciukasy :-);-):-);-)

A u mnie nuda :-( Mężulek zrobił sobie drzemkę a ja korzystając z okazji oglądnęłam baję :-) Śpiącą królewnę :-) Heh poczułam się przez chwilę jak mała dziewczynka:-). Fajnie tak.
Nie wiem jeszcze jak spędzić wieczór :baffled: chyba położę się do łóżeczka
Buziaki dla wszystkich :-):tak:

Witajcie wieczorkiem...
My dzisiaj cąły dzień nad morzem.tak mi się nudizłóo,że sobie wyjazd wymyśliłam,mama była z e mną i siostra z synkiem.
Moze troszke jodu...:-);-)
Wkleje troszke fotek i id epoczytać wasze posty...filmek tez oglądam"Epoke lodowcową".

Witajcie Kobietki!!!
Jakoś cały dzięn nie mogłam się zebrać żeby cos napisac ale Was poczytywałam chociaz dzisiaj nasz wąteczek spokojniutki:tak::tak: BYłam sobie z pieskiem połazić bo pokłóciłam się z mężem:wściekła/y: ja ja czegos chce to odrazu jest albo zmęczony albo strasznie zajęty:wściekła/y::wściekła/y: więc ja też tak potrafie wyszłam żeby nie powiedziec dwóch słów za dużo jakis taki do kitu ten dzień:baffled::baffled:
Kiniusia to rób szybko tego drugiego teściora a póki co trzymam kciuki:tak:
Asiutak jak pisałam PRL spadła lekarz niby zadowolony ale tak wstępnie omówiliśmy sprawę HSG i zobaczymy jak dalej sie ułoży narazie zmniejaszam dawke bromergonu i czekam co się wydarzy :tak: Buziołki dla Natalki:-)
Bastra to niezła ta cenka:szok: ja płace 60 zł z USG
Meggie mam nadzieje że łezki obeschły i zbierasz już nowe siły:tak::-)
Gosiu wielkie buziaki i fajnie że u siostry coraz lepiej:-):-):tak::tak::tak:
cloe no to prawie na Walentynki super taki prezencik:tak::tak::-) Buziołki dla Julci:-)
Izabelko mam nadzieje że będzie dobrzeale to dopiero czas pokaże a i widze że mały artysta Ci rosnie oczywiście pozdrowionka od forumkowej cioci:-):-)
NieSamowita oby sie szybko wyjaśniło co to się z Twoim zdrówkiem dzieje i było jak najlepiej:tak:
Ilonko no właśnie co tam w sklepie??
Ewcia a Ty co tam dziś porabiasz ze swoim przystojniaczkiem?? Ucłasuj go od ciotki z drugiego końca Polski:-)
Ataata cop tam u Ciebie śpioszku Kochany?? jak samopoczucie u szanownej przyszłej mamusi?? Buziaczki:-):tak:
Mufka jak tam Twój remoncik??
Sreberko machanko w Twoja stronke:-):-)
Kajda Ivi miłego wieczorku
Dla reszty Kobietek dużo szczęści i uśmiechu na teraz i potem:tak::tak::tak:

Dzień dobry!
U nas piękna pogoda, mąż ma urlop, ale siedzimy w domu :-( Nati podziębiona i nie chcę nigdzie Jej na razie wyciągać.

Ewcia, córa idzie do przedszkola od września. Ja miałam nadżerkę kilka lat temu i została wypalona. Jak tam po dniu otwartym w przedszkolu?:-)
Asialc było super w przedszkolu,Matu nie chciał wyjśc,ale obiecałam,ze jeszcze przjdziemy.No i jutro się ponownie wybnieramy...

Witam kobietki :zawstydzona/y:

Puchatko nie ukrywam sie po prostu caly wczorajszy dzien od 8 rano przeryczalam, a wieczorkiem jak moj wrocil to znow, a pozniej zabral mnie do znajomych, zebym sie schlala i zapomniala choc na chwilke troszku pomoglo dzis mysle ale juz nie rycze nawet jak klak kurzu zobacze ( bo wczoraj nawet mi sie odkurzyc nie chcialo a pies mi lnieje):-( beta oczywiwscie nie wyszedl :-:)wściekła/y: to znaczy wyszedl dzidzi nie bedzie :wściekła/y:
Meggie całuski,kobietko nie poddawaj się i nie załamuj,zawsze to jest przykro jk wychodiz negatywny test i nie ma ciązy,ale głowa do góry id alej do dzieła...

No dziewczynki, wątek dla lutóweczek 2008 uznaję za otwarty.
Otworzyłam go,bo mam nadzieję,że chociaż kilka z nas tam trafi.
Buziam was:-D.
Heh ja już an niego sie nie dostane,ja licze najwcześniej an kwiecień-kurcze dopiero,hehe. Ale życze wam tego lutowego wątka...:-D:tak::tak::tak::tak::tak:;-):-):-)

Kiniusia ubiegłaś mnie kobietko;-):tak::-D Ale to nic skoro tyle zwlekałam. Niedawno robiłam test i jest fasolka:-). Według miesiączki dzidzia powinna być 15.02. Dopiero w środę mam wizytę u gina ( ta nasza służba zdrowia:wściekła/y:) Trzymam kciuki by i uciebie pojawiły się dwie kreski :tak:. Uciekam na grilla pa,pa
Cloe nom spóźniłaś sie rybko z tym wątkeim,trzeba była szybko zakłądać jak Ataata pisała.Ale dobrze,ze już jest i Kiniusia założyła..hehe. Jejku fajna data,bo moze 14 lutego w święto zakochanych urodizsz.hehe

Oglądam Epoke tne porąbany film,hehe moje dziekco też ogląda,ale jako bajke, a ja z tekstów się smieje...

Puchatka będzie oki,szybko wrócicie do normy zmężusiem,my tez cąłujemy i sopedzilismy dzien nad morzem,a teraz filmek oglądamy...

Kiniusia jutro czekamy,trzymam kciukasy,abyś ty zawitała na lutowym wątku...albo juz chyba marcowym :confused::baffled:..

Bastra a ja mówiłąm,że u mnie 130zl z usg to baarrddzzzoo dużżoo i byłąmw sozku,a tu ams zu ciebie drozej:szok:ach ci lekarze,ale zdzierają z nas..

NIesamowita coz tobą,ty bidulo znowu chorujesz,kuruj się i nie rozkłądaj sie...

Izabelka dobrze,ze już z Oskim oki i przeszło...buziaki

Witajcie dziewczynki:-):-):-):-):-):-):-)
My dzisiejszy dzionek spędziliśmy na leniuchowaniu hehe :-D:-D:-D:-D:-D i ja sie uczyłam bo jutro zaliczenie :baffled::baffled::baffled:.
Fajnie tak poprzytulać się do misiaka i mieć cały dzień wolny bez nerwów:happy2::happy2::happy2:
Tacy byliśmy za sobą stęsknieni ,ze hoho :-p:-p:-D:-D.
Ostatnie przytulanko z zabezpieczeniem a później już pełny luzik :-):-):-):-):-).
24 dni do starań :-D:-D:-D:-D:-D.

Asiu
i Moniko co do brakujących rzeczy prawie wszystkie dali nam w sklepie , tylko płyty do szuflad będą za 3-4 tygodnie ale już poczekamy :tak::tak::tak:.

Dobry wieczór dziewczyny. Moje dziecko dopiero co zasnęło:eek: Nie mam pojęcia skąd bierze tyle energii:eek::eek:. Ja padam na p.ysk a ona szaleje:baffled: Zaraz ide spać bomężuś już dawno w łóżku;-).
Isikora pamiętam jeszcze te czasy kiedy kiedy mój obecny M. był moim dojeżdżającym chłopacem a włąściwie to ja do niego dojeżdżałam bo spotykaliśmy się w Opolu. On tam studiował dziennie , ja zaocznie. Ech wspaniałe to były czasy

Isikorka super,że taki miałaś fajny dzioneczek.Powodoznka przy zaliczaniu...

Cloe no nieźle buszuje twoje dziecko,moje poszło o 22;10,to tez późno.

Dobranoc dziewczyny.

reklama
Witam :-) Wstałam :-(
Miałam dylemat czy iść do pracy czy nie :baffled::baffled:. Mój mężuś idzie wiec i ja tak postanowiłam przynajmniej mi dzień szybko zleci a weekendzik wolny:-D
Ale mi się głupot na śniło hohohoooooo. Głowa mała:laugh2::laugh2: i jestem padnięta.
Miłego dzionka zaglądnę obowiązkowo po powrocie z pracy.
Buziaki :-):-):-):-):-):-)

Do góry