reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dzien doberek,

I znowu zapowiada nam sie upalny dzionek. Ja zaraz mykam do moich rodzicow na iwes... przynajmniej tam bedzie chlodniej a nie bede siedziec w blokowisku....

Gosia_pl doskonale Cie rozumiem!!! Ja tez sie wkurzam na mojego za egoistyczne podejscie. Ja zawszestaram sie myslec nawet przy glupich zakupach... staram sie zawsze cos dla Niego kupic, jak On idzie nigdy nie pomysli o czyms dla mnie. A juz nie wspomne o jego komputerach... potrafi przy nich siedziec non stop... a wyciagnac Go gdzies to dramat i ciagle wojny....

reklama
Witam w ten słoneczny dzień:-) Julcia daje czadu. Moje dziecko pobiera słoneczna energię :szok: bo inaczej tego wytłumaczyć się nie da non sto w ruchu a nic nie je:szok:już jestem wykończona:sick:
Gosia to możemy podać sobie ręce. Mój potrafi zrelaksować się tylko przy komputerze Całe dnie go nie widuję i nie ma znaczenia czy jest w domu czy w pracy:confused2:ale jak wieczorem jak Julcia śpi chce obejrzeć film to potrafi mieć do mnie pretensje że nie chcę z nim spędzać wolnego czasu:wściekła/y: Do jasnej chol.ery potrzebny mi jest przy dzecku a jak znajdę odrobinkę wolnego to chcę mieć ją dla siebie a nie dla jaśnie szanownego pana męża:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To co Gosia zakładamy klub przeciwników komputerów telewizorów LCD i nnego badziejstwa:evil::tak::laugh2:

Kiniusia, przykro, ale wierzymy,ze nastepnym razem sie uda :tak:
tylko nas nie opuszczaj!
ja dopiero siadlam, synek latal po dworze i chyba pojdzie spac; chyba bo cicho w lozeczku,ale nic nie wiadomo;
dzisiaj znowu sama i wyobrazcie sobie poprosilam meza,zeby tylko smieci wyrzucil,bo z dzieckiem ciezko mi-z 2 pietra; oczywiscie zapomnial :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak go opierdzielilam przez tel,ze przyjechal i wyrzucil,ale kasliwie dodal czy dam rade puste wiadro do gory wniesc, cholera jedna!
u nas tez slonko wyszlo :-D robie gulasz i mam nadzieje na kawusie i ksiazke :-)

hej babeczki

cloe jak najbardziej zgadzam sie na ten klub,

ale wiecie co troche sie posmialam czytajac te wszystkie narzekania na facetow , :-D oni naprawde sa ulepieni z tej samej gliny hehehe

-tak pozatym zobacze jak dzis mi sie dzien potoczy, ja mam zamiar pierwszy raz sie do niego nie odzywac poprostu , i nie wchodzic bron boze do jego krolestwa, niechse siedzi tam sam zobaczymy kiedy za mna zateskni, hmmm a moze wogole nie zateskni:-Dwtedy by mial wogole przerabane :szok:

kiniusia- szkoda ze tylko jedna kreseczka , ale nie podlamuj sie , my chyba wszystkie jak narazie widac tkwimy na "staraczkach" - u mnie chyba tez bedzie tylko jedna krecha
wiec dalej ruszamy do boju :-) musimy byc silne i trzymac sie razem

milego dzionka kobitki :-)mam nadzieje ze mezowie wam go nie schrza...ia, a przede wszystkim moj

Cześć dziewczyny ale mnie dziś mój zeźlił :wściekła/y:Nie dość że rano jak wrócił zrobił mi wymówki czemu jeszcze nie sprzątał ( z choinki się urwał pacan jeden:wściekła/y:przecież wie jak sie sprząra i jednocześnie zajmuje Julką:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) a jak dziś uśpiłam moje dziecko ( jakimś cudem chyba zasnęła:szok:) prosiłam żeby dał znać nam kiedy będzie piąta ( czyli stała godzina o której wstaje ) I co? przegapił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Teraz Julcia będzie szaleć do 22.00 i kto poniesie tego konsekwencje? Oczywiście mamusia bo tatuś jak zwykle będzie maiła wszystko w d.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Rany powiedzcie mi po co mi facet?

Dobry wieczór!
A ja jak nigdy dzisiaj od 7 na nogach Ale jaki dzięki temu dzień miałam długi Chociaż i tak wolę pospać rano dłużej Tym bardziej, ze dzisiaj w nocy tak bolały mnie nogi, że zasnęłam po 4:00

Kiniusia, przytulam z całych sił.

Ach Ci facetci.....wrr!!!

A my dzisiaj pomalowaliśmy jeden balkon, a raczej barierkę. I dobrze, ze nie wzięliśmy się za drugi, bo jak lunęło Ulica przed domem zamieniła się w jezioro, woda do kolan i jak sypnęło gradem. Już dawno tak nie było.
Ale super było popatrzeć przez okno. Tylko biedny króliczka się zestresowała. Była akurat na schodach, na samej górze, pod otwartym oknem w dachu. I oczywiście zanim M zamknął trochę tego gradu na Nią sypnęło .

Spokojnego wieczorka

Witajcie Kobietki!!!
Ja dopiero teraz do was zaglądam bo mi jakos weny zbrakło to chyba ten upał poza tym zawsze latem dopadają mnie jakies wieksze komplerksy weszędzie te panienki bardziej rozebrane niż ubrane opalone i na dodatek wygladaja jakby jadły ostatni posiłek w grudniu:dull: No nic widze że faceci dzisiaj na całego podpadali i mój wcale nie był wyjątkiem aż się zdziwiłam że poszedł ze mną i psem na spacer:surprised: Ja w sumie też moge przystąpic to tego klubu
Gosiu mam nadzieję że męzus się jednak stęsknił :tak:
Kiniusia przykro mi bardzo:sad: i życze dużo siłek na kolejny cykl :tak::tak:
cloe faceci sa mistrzami w zadawaniu kretyńskich pytań :tak: Mam nadzieje że jak pojawi sie drugie masleństwo to dotrze do niego że sama nie dasz rady nie wykańczając sie przy tym. Przesyłam duzo ciepełka:tak:
Izabelko mam nadzieję że znalazłaś chwilke na książke:tak: Buziaki dla synusia:-):-)
Asiu mnie by sie przydał dzisiaj taki deszczyk ożywczy bo u mnie skwar jak na patelni:tak::tak: Buziaki dla Natusi:-)
Wagnies zazdroszcze mozliwości takiej ucieczki bo ja nie bardzo mam do kogo:tak:
NieSamowita no to zakupki pierwsza klasa:-)
Mufka jak tam egzamin?? Miłego wieczorku:-):-):-)
Bastra jak tam Twój dzionek??:tak:
Meggie gdzie się ukryłaś?? wracaj do nas:tak::tak:
Ewcia już nie moge się doczekać fotek synusia buziaki:-):-):-)
Ivi faktycznie ludzie bywają nieodpowiedzialni:baffled:
sreberko machanko:-):happy:
Ataata a co tam u Ciebie Rybeńko???? Miłego wieczorku Tobie i fasolce:-)
Ilonko no to widze że gniazdeczko juz prawie urządzone ale w końcu zostały tylko dwa tygodnie:rolleyes2:
Kajda:-)

Witajcie kochane dziewczynki. Dzisiaj egzaminy poszły juz lepiej i to ,że za dwa tygodnie mam ślub tez zaplusowało :-):-):-):-):-):-):-):-).
Z psychologii klinicznej z trestu wilokrotnego wyboru dostalam 4 a z medii w edukacji dostalam 5 :cool2::cool2::cool2::cool2:,a kolokwium z metodologii badań 23 czerwca nie bedziemy mieć bo mam wtedy ślub :-D:-D:-D:-D.

Kiniusia napewno natępnym razem będą dwie kreseczki.
Cloe,Izabelko naprawdę faceci inaczyj niz my rozumujemy :no::no:.
Asiu u nas niedawno przeszla ulewa i burza i troche sie powietrze zmieniło. Niestety znowu byłam w szkole i chodzilismy po Łodzi boso :oo2:.
Moniko jak mija wieczór??
Sabinko tylko 2 tygodnie do slubu :szok::szok::szok:. 14 czerwca mam przymiarke i nie mogę sie doczekać :tak::tak::tak:.

reklama
witam wieczorkiem
Puchatko znalazlam czas :tak:;-):-) i chyba jeszcze poczytam sobie ;-)
Isiokora to super, ze wszystko do przodu ;-)
wszystkim kolorowych snow zycze ;-)

Do góry