Puchatka
Majowe mamy'08
Witajcie Kochane!!!
Śniadanko pojedzone obiadek sie gotuje to zerkam co tam u Was
Mufka gratulacje wiedziałam że dasz radę
ładnej opalenizny życzę:-)
Izabelko szkoda że @ akurat w takim momencie ale chyba u Ciebie to raczej oczekiwana była:-) miłego dnia i buziołek dla Oskarka:-)
cloe mam nadzieje że mąz dzisiaj grzeczniejszy i mniej denerwuje Ciebie i fasolkę
miłego dnia i buziaki dla Julci:-)
Asiu oby dzisiejsza noc minęla Ci lepiej niż poprzednia
Jak tam zdrówko Natalki?? Buzaiki dla was obu:-)
Ewciu jak mija weekendzik?? oby Twój męzuś grzeczniejszy bo na naszych wczoraj padł jakis wirus;-) Buziołek dla Synusia:-)
Ilonko jeszcze dzień przed samym ślubem egzaminek jakiś
Kurcze jak Ty zjadziesz czas ja dzien przed to nawet nie miałam siły i czasu podrapać się po tyłku
zreszta nie wiem jak tam u Was ze zwyczajami ale u mnie jeszcze w piątek było tłuczenie butelek i normalnie imprezka :-)
Wagnies może kiedyś się skusze i dziekuje za zaproszenie:-) na małe przypalonko pomagaja okłady z maślanki
Gosiu i jak tam męzuś sie stesknił czy całkiem sobie u Ciebie przekopał?? Miłego dnia:-)
Kiniusia dalej trzymam kciuki może jednak cosik tam sie kluje
:-)
Meggie no to faktycznie troche cięzkich dni za Tobą :-(wysyłam ciepłe myśli :-)
NieSamowita czyżbys odsypiała nocne szaleństwa

Ivi skoro Twoja sunia tak niechetna dzieciom
to jak sobie z tym poradzisz jakby u Ciebie zawitała fasolka?? Miłego dnia
Bastraa co tam u Ciebie słychać?? :-)
Ataata pomachaj chociaż do nas niech wiemy że jesteś a poza tym kolejny dzionek sie zacząl czyli zawsze jeden mniej do rozpakowania:-):-)
sreberko machanko:-)
kajda:-)
Chciałam sie Wam jeszcze pochwalic że przez cały tydzień mojemu piesiowi zdarzyło sie zsiusiac w domku tylko 3razy kupki nie było ani jednej poza tym jak chce wyjśc to siada pod drzwami i piszczy tego się nauczył i to moge uznac za sukces
a dla równowagii porażka bo nadal nie potrafimy go oduczyc spania w łózku:-(
Śniadanko pojedzone obiadek sie gotuje to zerkam co tam u Was

Mufka gratulacje wiedziałam że dasz radę

Izabelko szkoda że @ akurat w takim momencie ale chyba u Ciebie to raczej oczekiwana była:-) miłego dnia i buziołek dla Oskarka:-)
cloe mam nadzieje że mąz dzisiaj grzeczniejszy i mniej denerwuje Ciebie i fasolkę

Asiu oby dzisiejsza noc minęla Ci lepiej niż poprzednia

Ewciu jak mija weekendzik?? oby Twój męzuś grzeczniejszy bo na naszych wczoraj padł jakis wirus;-) Buziołek dla Synusia:-)
Ilonko jeszcze dzień przed samym ślubem egzaminek jakiś

Wagnies może kiedyś się skusze i dziekuje za zaproszenie:-) na małe przypalonko pomagaja okłady z maślanki

Gosiu i jak tam męzuś sie stesknił czy całkiem sobie u Ciebie przekopał?? Miłego dnia:-)
Kiniusia dalej trzymam kciuki może jednak cosik tam sie kluje

Meggie no to faktycznie troche cięzkich dni za Tobą :-(wysyłam ciepłe myśli :-)

NieSamowita czyżbys odsypiała nocne szaleństwa

Ivi skoro Twoja sunia tak niechetna dzieciom

Bastraa co tam u Ciebie słychać?? :-)
Ataata pomachaj chociaż do nas niech wiemy że jesteś a poza tym kolejny dzionek sie zacząl czyli zawsze jeden mniej do rozpakowania:-):-)

sreberko machanko:-)
kajda:-)
Chciałam sie Wam jeszcze pochwalic że przez cały tydzień mojemu piesiowi zdarzyło sie zsiusiac w domku tylko 3razy kupki nie było ani jednej poza tym jak chce wyjśc to siada pod drzwami i piszczy tego się nauczył i to moge uznac za sukces